Γαλλία καλεί Φατί, αλλά είναι… λίγα τα λεφτά

Το ενδιαφέρον ομάδας της Β’ Γαλλίας για τον Ρικάρντο Φατί συζητήθηκε μεταξύ άλλων στη χθεσινή συνάντηση του παίκτη με τον Θανάση Αθανασιάδη, την οποία αποκάλυψε το PRESSARIS. Ωστόσο, τα χρήματα που προσφέρουν οι Γάλλοι στην ΠΑΕ δεν κρίνονται αρκετά και έγινε σαφές ότι θα πρέπει να… ανεβάσουν την προσφορά τους, για να συναινέσουν οι «κίτρινοι» στην παραχώρηση του 26χρονου μέσου!

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο Φατί «βλέπει» το μέλλον του μακριά από το «Κλεάνθης Βικελίδης», πράγμα που πλέον είναι ξεκάθαρο και το οποίο επισήμανε και στην συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ. Και οι «κίτρινοι», όμως, δεν είναι αντίθετοι στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Γαλλοσενεγαλέζου χαφ, σε περίπτωση που τα οικονομικά ανταλλάγματα που λάβουν είναι ικανοποιητικά.

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν δείχνει να ισχύει στην πρώτη, ανεπίσημη πρόταση που «έπεσε στο τραπέζι» και την οποία παρουσίασε τρίτο πρόσωπο, που φέρεται να ενεργεί για λογαριασμό γαλλικού συλλόγου της Β’ κατηγορίας.
Η συγκεκριμένη γαλλική ομάδα δείχνει έτοιμη να προσφέρει κάτι παραπάνω από 500.000 ευρώ στον Άρη, προκειμένου να παραχωρήσει με μεταγραφή τον Φατί, ο οποίος έχει «ανεβάσει τις μετοχές του» στην πατρίδα του και όχι μόνο χάρη στην παρουσία του στους «κίτρινους».

Εκ μέρους της ΠΑΕ, κατέστη σαφές ότι μία τέτοια προσφορά, της τάξης των 500.000 ευρώ, δεν θα μπορούσε με τίποτε να γίνει δεκτή, αλλά και ότι το τυχόν ενδιαφέρον θα πρέπει να συνοδευτεί από την κατάθεση επίσημης πρότασης. Διαφορετικά, δεν είναι δυνατόν να γίνει οποιαδήποτε ουσιαστική διαπραγμάτευση, για έναν παίκτη μάλιστα που αποτελεί σημαντικό περιουσιακό στοιχείο…

Εξελίξεις αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες, αφού παράλληλα ο Φατί έχει λάβει την υπόσχεση ότι μέχρι την Τετάρτη (02/05) θα εισπράξει από τον Άρη τη δόση για την οποία έχει δεσμευτεί η διοίκηση στον σχετικό διακανονισμό.

To Top