Άτυχη ξανά η Κ-17, ραντεβού στο φάιναλ φορ…

Οι εντυπώσεις ανήκαν ξανά στην Κ-17 του Άρη, αλλά η τύχη και το γκολ στον ΠΑΟΚ, που επικράτησε με 1-0 στους Νέους Επιβάτες, σ’ ένα παιχνίδι δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι δύο ομάδες πάντως είχαν ήδη το μυαλό τους στο φάιναλ φορ (11-13 Μαΐου), όπου θα κριθεί ο τίτλος και εκεί ίσως οι «κίτρινοι» έχουν την ευκαιρία για τη μεγάλη ρεβάνς.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Οι «κίτρινοι» παρουσιάστηκαν στο δημοτικό γήπεδο των Νέων Επιβατών με αλλαγές συγκριτικά με προηγούμενες αναμετρήσεις, αφού ο Τάσος Θέος θέλησε να δώσει ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες με μικρότερο χρόνο συμμετοχής, ξεκουράζοντας παράλληλα ορισμένους άλλους.

Όπως και στο αντίστοιχο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης (4-0), ο ΠΑΟΚ στάθηκε αρκετά τυχερός και άνοιξε το σκορ στο 19′ με πλασέ του Τουμανίδη, στον οποίο η μπάλα έφτασε συμπτωματικά έπειτα από εκτέλεση φάουλ και κόντρες σε σώματα παικτών.
Ο Άρης είχε δύο καλές στιγμές για να ισοφαρίσει πριν την ανάπαυλα, αλλά το σουτ του Γιαννακιτσίδη στο 42′ έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι, ενώ η προσπάθεια του Ρότα στο 45′ αποκρούστηκε με γροθιές από τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Τάσου Θέου κυριάρχησαν πλήρως, με τους γηπεδούχους να περιορίζονται σε παθητικό ρόλο, με εξαίρεση ένα καλό σουτ του Πόζογλου στο 55′ και ένα τετ α τετ του Κουλούρη στο 87′.

Κατά τα άλλα, ο Άρης δικαιούνταν το γκολ, που όμως δεν ήρθε ούτε στο σουτ του Ρότα στο 58′, ούτε στο βολέ που επιχείρησε ο Λεμονής στο 66′ στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω από την εστία, ούτε στην προσπάθεια του ίδιου παίκτη στο 75′, που αποκρούστηκε δύσκολα από τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ.

Στα τελευταία λεπτά, μάλιστα, οι «κίτρινοι» ζήτησαν πέναλτι σε χέρι αμυντικού των «ασπρόμαυρων», αλλά οι διαμαρτυρίες τους δεν… άγγιξαν το διαιτητή, ο οποίος θεώρησε την παράβαση ακούσια και στέρησε από τον Άρη την δυνατότητα να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία…

Απομένει μία αγωνιστική για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου και στην συνέχεια θα έρθουν τα… σπουδαία: Το φάιναλ φορ μεταξύ των τεσσάρων ομάδων (ΠΑΟΚ και Άρης από τον Βόρειο όμιλο, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ή Πανιώνιος από τον Νότιο) θα διεξαχθεί στις 11-13 Μαΐου, πιθανότατα στο Βόλο.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Ζαζόπουλος): Ταχματζίδης, Χατζηαναγνώστου, Βασαϊτης, Κοτέντζης, Καραμπάς, Καρατζάογλου(78′ Καρατζάογλου), Τουμανίδης, Σαββίδης Κυρ.(82′ Κουλούρης), Πόζογλου (68′ Στεφανίδης), Τζεβελέκης(55′ Σαββίδης Γ.), Παπαδόπουλος(68′ Δημητριάδης).

ΑΡΗΣ (Θέος): Μάντζαρης, Χατζηνικολάου (82′ Ανδρεάδης), Γραμπής, Μπιμπισίδης, Τσιπούρας, Φούσκας (40′ Γιαννακιτσίδης), Κιβρακίδης, Ρότα, Βαλαής (72′ Βασιλούδης), Λεμονής (72′ Ιγνατίδης).

To Top