Πρωτάθλημα στο προπαιδικό με θρίαμβο επί του ΠΑΟΚ!

Το πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης κατέκτησε σήμερα το προπαιδικό τμήμα (γεννηθέντες το 1999) του Άρη, κερδίζοντας στον τελικό της ΕΠΣΜ τον ΠΑΟΚ με 14-13 στα πέναλτι στο γήπεδο της Μίκρας!

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι, έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1, αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ορφανίδης σκόραρε στο 16′ για τον Άρη, αλλά ο ΠΑΟΚ αντέδρασε και ισοφάρισε στο 21′. Στα πέναλτι ο Άρης ήταν πιο ψύχραιμος και εύστοχος και πήρε τη νίκη με 14-13!

Στο γήπεδο της Μίκρας βρέθηκε πολύς κόσμος, το παιχνίδι έγινε σε μια εξαιρετικά αθλητική ατμόσφαιρα και όπως τόνισε και ο τεχνικός της ομάδας, Βασίλης Κοντοθεοδώρου (με συνεργάτη τον Δημήτρη Δήμου) “είναι μια επιβράβρευση αυτή η νίκη και το πρωτάθλημα γιατί αυτά τα παιδιά έχουν δείξει μεγάλη όρεξη και διάθεση για δουλειά όλη τη χρονιά. Δεν έχουν χάσει προπόνηση και τους αξίζουν συγχαρητήρια, όπως συγχαρητήρια αξίζουν και στους ανθρώπους που στηρίζουν τα τμήματα ακαδημιών, οι κ.κ. Τάσος Ορφανίδης και Στέργιος Αθανασιάδης και φυσικά ο τεχνικός διευθυντής, Γιώργος Σεμερτζίδης”, προσθέτοντας πως “στόχος είναι να φτιάξουμε ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να πλαισιώσουν τις Κ-17 και Κ-20. Υπάρχει μεγάλο ταλέντο, χρειάζεται, όμως, υπομονή από όλους και κυρίως από τους γονείς…”.

Η 11αδα του Άρη: Στεργιάκης, Καλλίδης, Πότσι, Καλισσώρας, Ορφανίδης, Αθανασιάδης, Εμμανουηλίδης, Μίσκοβιτς, Μιτσάνι, Λάμπογλου, Σμίλκος. Αγωνίστηκαν ως αλλαγές οι Παπαργύρης, Κερατζής.

To Top