ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γαλλικό σάιτ για τις περιπέτειες του συλλόγου: “Άρης, ένα μνημείο σε ναυάγιο… Ο διάσημος Super 3 και η κάθοδος στην Αθήνα”

Ο Άρης είχε και έχει αντίκτυπο στην Ευρώπη, παρά τις περιπέτειες που περνάει. Η γαλλική ιστοσελίδα Footballski.fr που ειδικεύεται σε αναφορές σε ομάδες ανά τον κόσμο, αλλά κυρίως στις ομάδες από τα Βαλκάνια και την Ανατολική Ευρώπη, σε εκτενές  αφιέρωμα σκιαγραφεί την πορεία του Άρη από την ευρωπαϊκή καταξίωση στη Γ΄ Εθνική αλλά κάνει και ειδική μνεία στους οργανωμένους οπαδούς.

Στο άρθρο της “Άρης, μνημείο σε ναυάγιο” φιλοξενούνται φωτογραφίες και βίντεο από τις μεγάλες στιγμές του συλλόγου, με αναφορές στην αναμέτρηση με την Μπόκα Τζούνιορς και φυσικά με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Εκτενής είναι η αναφορά και στο Super 3. “Οι οπαδοί έχουν επίσης καλές σχέσεις με τους οπαδούς της Ντόρτμουντ , της Μπόκα Τζούνιορς και της Σεντ Ετιέν , καθώς και συμπάθεια προς τους οπαδούς της Μίντλεσμπρο, την Σαντ Πάουλι και Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ο διάσημος Super 3, που είναι γνωστός σε όλη την Ευρώπη για την αξιόλογη παρουσία και τις μετακινήσεις του κατά χιλιάδες, τοποθετείται σαφώς για την καταπολέμηση του ρατσισμού,  του φασισμού και του ναζισμού με λάβαρα και σημαίες που υποστηρίζουν αυτές τις θέσεις” όπως τονίζει.

Στο αγωνιστικό μέρος, το αφιέρωμα ξεκινάει από τα τρία πρωταθλήματα του Αρη και τις συμμετοχές του σε αρκετούς τελικούς του κυπέλλου και τους 25.000 που έκαναν το ταξίδι στην Αθήνα το 2010. Εκτενής αναφορά γίνεται στην πορεία του Αρη στην Ευρώπη τη σεζόν 2010-11 και τις μεγάλες νίκες επί της Ατλέτικο Μαδρίτης.

To Top