Γελάει ο… κόσμος με τον Ρόμπεν! (video)

Παρά τις σπουδαίες ικανότητές του, ο Άριεν Ρόμπεν δεν έχει καταφέρει να κερδίσει κάποιο μεγάλο τρόπαιο στην καριέρα του και επιπλέον ήταν μοιραίος για την Μπάγερν στον τελικό με την Τσέλσι. Να γιατί οι Λονδρέζοι τον χαρακτηρίζουν πλέον «λούζερ» και «αποτυχημένο», αφού τον ξέρουν από την καλή και από την ανάποδη!

Ο Ολλανδός άσος αστόχησε από τα 11 βήματα στην παράταση του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ και φοβήθηκε να αναλάβει νέα εκτέλεση στη διαδικασία των πέναλτι. Εν τέλει έμεινε με άδεια χέρια, όπως ακριβώς και στον αντίστοιχο τελικό του 2010 κόντρα στην Ίντερ, αλλά και στον τελικό του Μουντιάλ εκείνης της χρονιάς, στον οποίο είχε χάσει ανεπανάληπτες ευκαιρίες απέναντι στον Ίκερ Κασίγιας.

Οι οπαδοί της πρώην ομάδας του, της Τσέλσι, στην οποία ο Άριεν Ρόμπεν δεν είχε δείξει σπουδαία πράγματα όντας διαρκώς τραυματίας, δεν έχασαν την ευκαιρία να τον… πικάρουν, δημιουργώντας ένα σατιρικό βίντεο με τις χειρότερες στιγμές του!

Για να το κάνουν μάλιστα ακόμα πιο διασκεδαστικό, το «έντυσαν» με τη μουσική και τους στίχους από το ξεκαρδιστικό τραγούδι «London Underground» του Άνταμ Κέι. Απολαύστε το!

Διαβάστε πρώτοι όλα τα νέα για το αγγλικό ποδόσφαιρο, στο PremierLeague.gr!

To Top