Τοποθέτηση Δεσύπρη με “φωτογραφικές” αιχμές

Ο Τάσος Δεσύπρης παρουσίασε χθες την πρότασή του για το πως θα μπορέσει ο ποδοσφαιρικός Άρης να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο και συγχρόνως να παραμείνει στα χέρια των μελών της Κοινωνίας Μελών Άρη. Σήμερα προχώρησε σε μια αποτίμηση του χθεσινού αποτελέσματος, με αιχμηρή τοποθέτηση και αναφορές χωρίς να κατονομάζει στους Αθανασιάδη, Σκόρδα και Κόντη.

Το πλήρες κείμενο του Τάσου Δεσύπρη όπως το δημοσίευσε ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα στο facebook αναφέρει: “Μετά την χθεσινή μέρα και όλα όσα έχουν συμβεί στον αγαπημένο μου σύλλογο την τελευταία οκταετία εξάγεται το ένα και μοναδικό συμπέρασμα. Εμφανίστηκε ένας άνθρωπος από το πουθενά με συγκεκριμένη τότε οικονομική και κοινωνική θέση. Τον υποδεχθήκαμε, τον αναδείξαμε, τον καταστήσαμε προνομιακό συνεργάτη, του δώσαμε ανεξέλεγκτο πεδίο δράσης. Μας διάβασε με υπομονή και μεθοδικότητα, μας μέτρησε, μας αξιολόγησε, μας δίχασε, και τέλος μας απέδειξε στην πράξη ποιοι είμαστε σαν φίλαθλοι και σαν παράγοντες. Ήρθε φιλοξενούμενος και μέσα σε μια οκταετία θα γίνει (σε λίγο καιρό) και τυπικά το απόλυτο αφεντικό. ΔΕΝ έκανε κανένα πραξικόπημα και ΔΕΝ επέβαλλε την παρουσία του ούτε με τα όπλα ούτε με την βία. ΕΜΕΙΣ και αυτοί που ψηφίζαμε στα διοικητικά συμβούλια έχουμε την ΑΠΟΛΥΤΗ ευθύνη. Δεν έχω καταφερθεί ποτέ εναντίον του και ούτε πρόκειται να το κάνω διότι είναι εργαζόμενος. Αν ο εργαζόμενος υπερβαίνει τα όρια και το πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, ή δεν κάνει καλά την δουλειά του, ή περιφέρει εαυτόν ως ισχυρό άνδρα, δεν ευθύνεται αυτός. Ευθύνονται εκείνοι που όντας εργοδότες, δεν θέτουν με σαφήνεια τα όρια και το πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, δεν αξιολογούν αυστηρά την δουλειά του και δεν έχουν το κύρος και την προσωπικότητα, ώστε να τους θεωρούν όλοι οι άλλοι ως ισχυρούς άνδρες.

Ένα μεγάλο και ειλικρινές ΜΠΡΑΒΟ σε έναν άνθρωπο φιλόδοξο, με προσόντα που δυστυχώς είναι τα αποδεκτά και τα ζητούμενα στην σάπια νεοελληνική κοινωνία, που κοιτά τα συμφέροντα του ιδίου και της οικογενείας του, και δεν διστάζει να τα υπηρετήσει και να τα προασπίσει με κάθε τρόπο. Ένα μεγάλο και ειλικρινές ΚΡΙΜΑ για έναν σύλλογο με 98 χρόνια ιστορία που δεν έχει τις άμυνες, τις αντιστάσεις, την επάρκεια, την γνώση και κυρίως το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ώστε να αποτρέψει αυτή την εξέλιξη.

Υ.Γ 1 Όψιμες οι κραυγές αυτού που τον ανέδειξε και είχε για χρόνια τον ίδιο δεξί του χέρι καθώς και τον μπροστινό του αντιπρόεδρο.

Υ.Γ 2 Το απολύτως υπαρκτό καθεστώς της Βορείου Κορέας δεν είναι τίποτα άλλο παρά η φυσιολογική μετεξέλιξη του καθεστώτος της Αλβανίας του Χότζα».

 

 

To Top