Πρωτοποριακός σχεδιασμός και… κίτρινο χρώμα στις νέες εμφανίσεις της Μπαρτσελόνα! (photos)

Τολμηρές παρεμβάσεις στη φανέλα της Μπαρτσελόνα έκανε η «Nike» ενόψει της νέας σεζόν, καταργώντας την παραδοσιακή «μπλαουγκράνα» με τις ξεκάθαρες κάθετες γραμμές, αλλά και επαναφέροντας την πορτοκαλί εμφάνιση, που θα συνοδεύεται από κίτρινο σορτσάκι!

Η πρώτη εμφάνιση της «Μπάρτσα» ενόψει της νέας σεζόν χαρακτηρίζεται από τη «φλου» κάθετη γραμμή ανάμεσα στο μπλε και στο γκρενά. Το σχέδιο αυτό «αντιπροσωπεύει μεταφορικά τη μίξη των νεαρών αστεριών από τις ακαδημίες, με τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο», όπως εξήγησαν οι Καταλανοί μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Παρότι βέβαια οι κλασικές κάθετες ρίγες απουσιάζουν, από τη νέα φανέλα δεν θα λείπει η «senyera», η κιτρινοκόκκινη καταλανική σημαία, ούτε όμως και η φράση «Més que un club».

Η δεύτερη εμφάνιση της Μπαρτσελόνα παραπέμπει στην εποχή του Γιόχαν Κρόιφ, αφού θα έχει έντονο πορτοκαλί χρώμα και θα συνδυάζεται με κίτρινο σορτσάκι και κίτρινες κάλτσες.

Είναι η τρίτη φορά στην ιστορία, που οι Καταλανοί θα ντυθούν στα πορτοκαλί: Η πρώτη ήταν την σεζόν 1991-92, όταν και κατέκτησαν το πρώτο τους Τσάμπιονς Λιγκ στο «Γουέμπλεϊ» φορώντας την συγκεκριμένη φανέλα, ενώ η δεύτερη ήταν την περίοδο 2006-07, με έναν άλλο Ολλανδό στον πάγκο, τον Φρανκ Ράικαρντ.

 

To Top