ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γελάνε και οι πέτρες! Ανακοίνωση… μνημείο υποκρισίας από τον Μπαλτάκο για να δικαιολογήσει τη “σφαγή” του Γκοτίνιο

Γελάνε και οι πέτρες! Ανακοίνωση… μνημείο υποκρισίας από τον Μπαλτάκο για να δικαιολογήσει τη “σφαγή” του Γκοτίνιο.

Τρομερά πράγματα γίνονται τον τελευταίο καιρό. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει, με αποκορύφωμα να βγαίνει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας για μία φάση που διαμαρτύρεται ο Άρης και την έχει δει όλη η Ελλάδα. Έφτασε σε σημείο να παίρνει θέση ο ίδιος ο πρόεδρος, κάτι που δεν έκανε σε πολλές άλλες παρόμοιες φάσεις για να σώσει το… αφήγημα της ευνοημένης ΑΕΚ, του ανεπαρκή Μπένετ και του καμικάζι Γκοτίνιο!

Το φοβερό είναι ότι προκύπτει άγνοια (;), ασχετοσύνη (;), παραποίηση των κανονισμών (;) από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, μια και υπάρχει ο κανονισμός που αναφέρεται στο επικίνδυνο παίξιμο ανεξάρτητα εάν πηγαίνει ο παίκτης για τη μπάλα ή αν ο τερματοφύλακας βρίσκει πρώτα τη μπάλα ή όλα τα υπόλοιπα! Προφάσεις εν αμαρτίαις όλα τα υπόλοιπα.

Αναλυτικά τα όσα ανακοίνωσε ο… απίστευτος πρόεδρος της ΕΠΟ:

“Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Παναγιώτης Μπαλτάκος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Σχετικά με περιστατικό στο 52’ του χθεσινού αγώνα ΑΕΚ-ΑΡΗΣ έλαβα μηνύματα και τηλεφωνήματα από διάφορες πλευρές με αντιτιθέμενα συμφέροντα.

Για τον λόγο αυτό επικοινώνησα με την ΚΕΔ, αφού δεν μπορώ προσωπικά να εκτιμήσω μια αμφισβητούμενη φάση, ούτε είναι αυτός ο ρόλος μου. Από την ΚΕΔ έλαβα την απάντηση ότι δεν υπήρξε παράβαση κατά της ΑΕΚ, επειδή:

1. Ο τερματοφύλακας πρώτα απέκρουσε την μπάλα και μετά συγκρούσθηκε με τον επιτιθέμενο.

2. Ο επιτιθέμενος δεν προσπαθούσε να παίξει με την μπάλα.

3. Ο τερματοφύλακας ήταν προσηλωμένος στην μπάλα όχι στον επιτιθέμενο και η μετέπειτα σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη»”.

To Top