ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γεμάτη απόδοση Καμαρά, έκανε την διαφορά για τον Άρη

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά πέτυχε το πρώτο του γκολ μετά από 180′, γκολ που στάθηκε ικανό για να πάρει ο Άρης την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο 26χρονος επιθετικός περνάει δικαιολογημένα στην κορυφή της αγωνιστικής πυραμίδας του χθεσινού Άρη. Το γκολ δεν ήταν το μοναδικό που του δίνει αυτήν την ώθηση, αλλά η γενικότερη παρουσία του. Μια γεμάτη απόδοση. Σκόραρε, πίεσε, διεκδίκησε “μπάλες”, καθυστέρησε όταν έπρεπε, μπήκε δυνατά στους αντιπάλους, πήρε φάουλ και φόρτωσε κάρτες.

Όπως είπε και ο ίδιος: “Πολλές φορές στο ποδόσφαιρο παίζει ρόλο η αίσθηση, θα ήμουν το ίδιο χαρούμενος αν έβαζε ο συμπαίκτης μου το γκολ. Η ουσία είναι ότι ήμουν στο κουτί και έβαλα το γκολ”, όμως πέρα από αυτό η γενικότερη εμφάνιση έδωσε πολλά στην ομάδα.

Είναι γεγονός ότι και ο ίδιος ήθελε μια τέτοια βραδιά, όπως η χθεσινή, για να γυρίσει σελίδα. Κουβαλάει το “βάρος” της πιο ακριβής μεταγραφής του Άρη.

Όπως είναι γεγονός ότι σε αρκετά σημεία του αγώνα, έμοιαζε μόνος… Με δεδομένο ότι ο Άρης θα βρει τον μηχανισμό για να έχει περισσότερα στηρίγματα στο παιχνίδι, ο Καμαρά μπορεί να δώσει πολλά περισσότερα. Και στο σκοράρισμα και στην υπόλοιπη βοήθεια προς την ομάδα.

To Top