ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Εντιαγέ: “Είχαμε πάθος και την ώθηση των φιλάθλων, η νίκη μας βάση για την συνέχεια” (video)

Ο Μπαντού Εντιαγέ διακρίθηκε χθες σε ένα διαφορετικό ρόλο, παίζοντας μπροστά από τα αμυντικά χαφ και βοήθησε από την πλευρά του για το πρώτο τρίποντο της σεζόν.

Ο Σενεγαλέζος μίλησε χθες μετά τον αγώνα για την σπουδαία αυτή νίκη τονίζοντας αρχικά ότι: “Ήταν η πρώτη μας νίκη, ήταν δύσκολη, μια και είχαμε απέναντι μας μια καλή ομάδα. Παλέψαμε όμως με πάθος και με δύναμη μέχρι το τέλος και την αξίζαμε”.

Σχετικά με το πάθος της ομάδας ομολόγησε ότι: “Πράγματι αυτό ήταν το στοιχείο που μέτρησε, ήταν το πιο σημαντικό, κάτι που δεν το είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Ξέραμε τις δυσκολίες του αγώνα, παίξαμε κατάλληλα και πετύχαμε την νίκη”.

Για την παρουσία του κόσμου παραδέχθηκε ότι: “Ήταν σημαντική η βοήθεια των φιλάθλων μας, μας έδωσαν ώθηση, ήταν μια ωραία βραδιά, είμαστε όλοι χαρούμενοι και έτσι χαρούμενοι πάμε στα σπίτια μας”.

Τέλος για την σημασία της νίκης είπε: ‘Ήταν μια καλή εμφάνιση, η οποία θα αποτελέσει την βάση για να είμαστε καλύτεροι και να βελτιωνόμαστε στην συνέχεια μέσα από την συνεχή δουλειά και την προσπάθεια”.

To Top