ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γεμάτη η ατζέντα, πρώτο θέμα ο προπονητής! Τα λένε Καρυπίδης-Μάντζιος στην Αθήνα

Το πρωτάθλημα της Super League ολοκληρώθηκε και παράλληλα, έπεσε η αυλαία των φετινών επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Άρη.

Πλέον, από σήμερα, αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ο προγραμματισμός της επόμενης μέρας, καθώς είναι αρκετά τα ζητήματα που σύντομα θα τεθούν επί τάπητος.

Πρώτο στην ατζέντα του ισχυρού άνδρα των “κιτρινόμαυρων”, Θοδωρή Καρυπίδη, είναι το θέμα του προπονητή. Ως γνωστόν, ο Άρης είχε συμφωνήσει αρχικά με τον Άκη Μάντζιο για συνεργασία μέχρι το τέλος της σεζόν κι έπειτα να συζητήσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης.

Όλα συνηγορούν ότι το τιμόνι του Άρη θα είναι και πάλι στα χέρια του. Αυτό δείχνουν οι συζητήσεις που έχουν γίνει ήδη για πολλά θέματα: κέντρο προετοιμασίας, μεταγραφές, ανανεώσεις κ.α. με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Σήμερα που μιλάμε το θέμα της ανανέωσης με τον Έλληνα προπονητή δείχνει να είναι απλά τυπικό, μια και δεν υπάρχει συμφωνία υπογεγραμμένη, όμως αυτό θα ξεκαθαρίσει στην καθοριστική συνάντηση που θα γίνει τις επόμενες μέρες. Η συνάντηση αναμένεται να γίνει στην πρωτεύουσα, εκεί που εδρεύει ο Θοδωρής Καρυπίδης, αλλά και είναι.

Μέσα στο επόμενο 48ωρο αναμένεται μια καθοριστική συνάντηση που θα επιβεβαιώσει ή όχι την ανανέωση της συνεργασίας και θα βάλει σε εφαρμογή το πλάνο της “επόμενης μέρας”.

Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει. Οι δυο άνδρες θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι στην Αθήνα. Εφόσον συνεχίζουν να μιλούν την “ίδια γλώσσα”, θα ανανεωθεί η συνεργασία. Διαφορετικά θα πρέπει να υπάρξουν εξελίξεις άμεσα.

To Top