Μπιλμπάο – Ρεάλ 0-1: Ελπίζει, αλλά δεν είναι στο χέρι της (video)

Η Ρεάλ πέρασε από το Μπιλμπάο με το γκολ του Νάτσο, κρατούσε για 88 λεπτά στην κορυφή, αλλά το γκολ του Σουάρες έδωσε τη νίκη στην Ατλέτικο και το πρωτάθλημα δεν είναι στο χέρι της.

Περιμένει την τελευταία αγωνιστική δώρο από τη Βαγιαδολίδ για να κατακτήσει τον τίτλο. Στην Ευρώπη οι Σοθιεδάδ, Μπέτις και Βιγιαρεάλ, αγωνία για την παραμονή, υποβιβάστηκε η Έιμπαρ.

Η Ρεάλ έφυγε με τη νίκη από το «Σαν Μαμές», επικρατώντας εκτός έδρας της Μπιλμπάο με το γκολ του Νάτσο. Δεν κρατά, ωστόσο, την τύχη για τον τίτλο στα χέρια της. Την κρατούσε για 88′ λεπτά, μέχρι να σκοράρει δηλαδή ο Σούαρες και να στείλει ξανά την Ατλέτικο στην κορυφή.

Η Ρεάλ είχε την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου μέρους, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ. Μάλιστα η πίεση ψηλά από την Μπιλμπάο, δημιούργησε προβλήματα στους «μερένγκες». Στο 27ο λεπτό η ομάδα της Μαδρίτης ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Μορθίγιο μετά από σέντρα του.

Στο 43ο λεπτό ο Μπερενγκέρ εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα όμως πέρασε λίγο έξω από την εστία του Κουρτουά. Στο 57′ ο Μόντριτς είχε την ευκαιρία, αλλά ο Ουνάι Σιμόν δεν το επέτρεψε. Στο 61ο λεπτό ο Καζεμίρο έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ουνάι Σιμόν.

Τα κατάφερε στο 68′ με τον Νάτσο! Ο Καζεμίρο έκανε τη σέντρα, ο Μπενζεμά (ήταν σε θέση οφσάιντ και ελέγχθηκε κατά πόσο επηρεάζει τη φάση από τον VAR) άνοιξε τα πόδια και ο Νάτσο την έστειλε στα δίχτυα! Στο 83ο λεπτό ο Βέσγα άγγιξε την ισοφάρισε, αλλά η κεφαλιά που έπιασε πέρασε λίγο έξω από την εστία του Κουρτουά.

To Top