Γεμάτο το κουπόνι, καθηλώνουν οι ημιτελικοί στο Ολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ‏

Μετά το τριήμερο το οποίο μονοπώλησαν οι αγώνες για το Champions League και το Europa League σήμερα η δράση επιστρέφει στα τοπικά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με το Championnat στη Γαλλία και την Eredivisie στην Ολλανδία να βγαίνουν στη σέντρα.

Πάμε λοιπόν να δούμε σήμερα τα προγνωστικά στοιχήματος όπως φιλοξενούνται στο www.betarades.com. Στα Μονά λοιπόν πάμε σήμερα με μία αλλά… δυνατή στοιχηματική πρόταση που μας έρχεται από την Αργεντινή. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον αγώνα της Σαν Μάρτιν με την Κολόν Σάντα Φε, στον οποίο θα πάμε με τον 1 DNB (dnb σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμα μας) και μάλιστα θα το… φορτώσουμε με 50 ευρώ (ένα ποντάρισμα που για όσους παρακολουθούν μπαίνει σε συγκεκριμένους αγώνες). ΤΟ 1 DNB προσφέρεται σε απόδοση 1.95 στην WilliamHill. Ο κόουτς των γηπεδούχων, Φακούντο Σάβα δεν σκοπεύει αλλάξει πολλά πράγματα όσον αφορά τη βασική ενδεκάδα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Σαν Λορέντζο, παρά μόνο δύο αλλαγές. Η πρώτη αναγκαστική, μια και ο Άλβαρες τραυματίστηκε και θα παίξει ο Σάβα, η δεύτερη τακτικής, καθώς εξέτισε ο Μπούστος και θα πάρει τη θέση του Αλδερέτε στην άμυνα. Για τους φιλοξενούμενους πλήγμα αποτελεί ο Ρούμπεν Ραμίρες, ο πιο ποιοτικός επιθετικός της ομάδας, ο οποίος υπέστη τράβηγμα την Τετάρτη και δεν θα ταξιδέψει στο Σαν Χουάν. Τη θέση του αναμένεται να πάρει ένας εκ των Κουρούσετ, Αλάριο.

 

Στις Μπόμπες τώρα έχουμε επιλέξει για εσάς 3 σημεία με το μεγαλύτερο ποντάρισμά μας (50 ευρώ) να πηγαίνει στην αναμέτρηση της Γκέλφε με την Τζουργκάρντεν για τη Β’ Σουηδίας και συγκεκριμένα στον 1 DNB που προσφέρεται σε απόδοση 2.32 στην Pinnacle. Βάσει πονταρίσματος το δεύτερο παιχνίδι έρχεται από την Ουκρανία και είναι το Ταβρίγια – Μέταλουργκ Ζαποροζίτσε στο οποίο βλέπουμε τους φιλοξενούμενους να μην χάνουν. Το Χ2 πληρώνει 2.30 στη Βwin και αποτελεί μία καλή ευκαρία για όσους αρέσκονται στις εκπλήξεις. Τέλος στην πρεμιέρα του γαλλικού πρωταθλήματος η Μονπελιέ υποδέχεται την Τουλούζ και το Χ προσφέρεται στο 3.40 στην 888sport. Οι πρωταθλητές θα παραταχθούν στη σημερινή αναμέτρηση χωρίς τον τιμωρημένο μέσο Εστράντα και τους τραυματίες Μπελαντά, Μουνιέ και Μποκαλί. Για την Τουλούζ εκτός αποστολής για τη σημερινή αναμέτρηση έμεινε ο μέσος Πάουλο Μασάδο τη μεταγραφή του οποίου στον Ολυμπιακό θεωρούν σίγουρη τα γαλλικά ΜΜΕ.

 

Στο Σύστημα μας τώρα σήμερα θα πάμε με τέσσερις αγώνες και σχηματισμό 2-4 (7 στήλες x 8 ευρώ) και συνολικό ποντάρισμα 56 ευρώ.

Δείτε αναλυτικα τους σημερινούς αγώνες που προσφέρονται σε αποδόσεις της 12Bet:

Άνγκελχολμς – Χάλμσταντ 1 DNB (1.94)

Κότμπους – Άουε 1 (1.88)

Ν. Κορέα – Ιαπωνία Χ (3.18)

Μπρέι – Ντάνταλκ Χ2 (1.89)

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για το Ολυμπιακό Τουρνουά στο Μπάσκετ και για σήμερα είναι προγραμματισμένοι οι δύο μεγάλοι ημιτελικοί. Ξεκίνημα με το Ισπανία – Ρωσία στις 19:00, ενώ θα ακολουθήσει το Αργεντινή – ΗΠΑ στις 23:00. Ήταν αναπόφευκτο να μην προσελκύσουν και το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον οι δύο αυτοί αγώνες και στη στήλη μας μπορείτε να βρείτε ήδη τις 4 επιλογές μας για σήμερα.

Αναλυτικά:

Εκτίμηση: Ρωσία +6.5 & Under 150.5

Εκτίμηση: Αργεντινή +25.5 & Under 199

Δείτε εδώ τις αναλύσεις των μπασκετικών προτάσεων

Τέλος για τουρνουά του Τennis οι δύο χτεσινές προτάσεις επαναλαμβάνονται και σήμερα, μια και οι αναμετρήσεις πήραν αναβολή μία μέρα.

Δείτε εδώ την ανάλυση και τις προτάσεις για ATP Masters του Τορόντο

To Top