Έφεση της ΠΑΕ για τον Νάτσο που… αναζητείται

Επιβεβαιώθηκε πριν από λίγο με επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης η προσπάθεια… ανεύρεσης του Νάτσο Γκαρσία για να βρεθεί συμβιβαστική.

Όπως επισημάναμε σε άλλο ρεπορτάζ: «Η ΠΑΕ Άρης βρίσκεται τον τελευταίο καιρό σε… αναζήτηση του Βολιβιανού μέσου, προκειμένου να έρθει σε διακανονισμό, τέτοιον που να επιτρέπει στον σύλλογο να τον εξυπηρετήσει, αλλά και στον παίκτη να μπορεί να αγωνιστεί και επίσημα με την νέα του ομάδα. Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια μέσω δικηγόρων για να αποκατασταθεί η επικοινωνία και να βρεθεί η «χρυσή τομή». Μέχρι τότε η «μπλε κάρτα» του Νάτσο θα παραμένει στην Ελλάδα και δεν θα μπορεί να παίξει με την Πετρολέρο».

Με ανακοίνωσή της η κίτρινη ΠΑΕ το επιβεβαιώνει υπογραμμίζοντας, μάλιστα, ότι κατέθεσε έφεση μετά την πρωτοβάθμια δικαίωση του παίκτη, ο οποίος αξιώνει 750.000 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών,  η οποία δικαίωνε τον ποδοσφαιριστή NACHO GARCIA. Ωστόσο, η Π.Α.Ε. βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή προκειμένου να επιτευχθεί συμβιβαστική επίλυση της μεταξύ τους διαφοράς».

To Top