ΓΕΝΕΣΙΣ και ΣΑΡΙΣΑ οφείλουν να στηρίξουν τον Αρβανίτη!

Στις αρχές της επόμενης βδομάδας θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνάντηση του Λευτέρη Αρβανίτη με τα μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ και της ΣΑΡΙΣΑ, στην οποία ο πρόεδρος της ΚΑΕ θα ζητήσει την άμεση οικονομική στήριξη των δύο φορέων.

Ο Αρβανίτης και οι συνεργάτες του έχουν κάνει μια καταγραφή των οφειλομένων, έχουν ήδη κάνει τις πρώτες επαφές με τους εκπροσώπους των παικτών που έχουν λαμβάνειν, αλλά δεν μπορούν να ολοκληρώσουν συμφωνίες για τους διακανονισμούς, αφού δεν υπάρχει ρευστό.

Καλούνται οι μέτοχοι, τα μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ, να δώσουν χρήματα, όπως επίσης να αποδείξει εμπράκτως – εκ νέου – η ΣΑΡΙΣΑ πως στηρίζει την αλλαγή στο διοικητικό τοπίο, μαζεύοντας ένα χρηματικό ποσό και δίνοντάς το στη διοίκηση Αρβανίτη.

Απαιτούνται περισσότερα από 100.000 ευρώ για να δοθούν οι πρώτες προκαταβολές σε όσους έχουν λαμβάνειν και για το μπάσκετ είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό ποσό, ειδικά από τη στιγμή που τα προβλεπόμενα έσοδα (τηλεοπτικό συμβόλαιο και χορηγία ΟΠΑΠ) θα πηγαίνουν ως επί το πλείστον για την κάλυψη των ρυθμίσεων στην εφορία και το ΙΚΑ.

Όλοι όσοι όλο το περασμένο διάστημα στήριξαν τον Αρβανίτη και τον ενθάρρυναν να κάνει το… επόμενο βήμα και να μπει μπροστά για να αλλάξει η διοικητική κατάσταση στον Άρη, οφείλουν να του δώσουν έμπρακτα την στήριξή τους.

 

To Top