Γενικός διευθυντής Αλ Άϊν: «Διαπραγματευόμαστε και εξετάζουμε όλες τις περιπτώσεις»

Η σχεδόν βέβαιη μεταγραφή του Γιάννη Φετφατζίδη στην Αλ Άιν (απέμεναν μόνο οι υπογραφές) τινάχτηκε στον αέρα, μια και η ομάδα από το Άμπου Ντάμπι, τροποποίησε τους όρους καταβολής των 1.7 εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων του Γιάννη Φετφατζίδη κι έτσι η μεταγραφή του έμπειρου επιθετικού μπορεί να οδηγηθεί σε ναυάγιο!

O Άρης έδωσε 24ωρη παράταση στον αραβικό σύλλογο προκειμένου να τηρήσει τα συμφωνηθέντα, με το deal να παραπέμπει πλέον σε παρτίδα πόκερ με απρόβλεπτη εξέλιξη.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με γενικό διευθυντή και υπεύθυνο του μεταγραφικού σχεδιασμού της Αλ Άιν, Ματζέντ Αλ Οαίς, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του εξετάζει και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών τις οποίες συγκρίνει και αξιολογεί προτού λάβει τις οριστικές αποφάσεις της.

Ο «ισχυρός άνδρας» της Άλ Άιν, ο οποίος έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις με τον Άρη, αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά, ρίχνοντας ουσιαστικά το μπαλάκι προς την πλευρά του ελληνικού συλλόγου. Αναλυτικά η δήλωση του Αλ Οαίς:

«Θα απαντήσω συνοπτικά στο ερώτημα σας (σ.σ.: για την μεταγραφή του Γιάννη Φετφατζίδη). Διαπραγματευόμαστε και συγκρίνουμε τις επιλογές που έχουμε. Υπάρχουν όμως πολλά ονόματα ποδοσφαιριστών στο τραπέζι. Παίρνουμε τις τελικές τιμές τους, συγκρίνουμε τις επιδόσεις τους και αποφασίζουμε ποιος μας ταιριάζει περισσότερο».

To Top