ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διορία 24 ωρών του Άρη σε Αλ Άϊν για τον Φετφατζίδη!

Τελεσίγραφο του Άρη σε Αλ Άϊν, να δώσει οριστική απάντηση για την μεταγραφή του Γιάννη Φετφατζίδη, με διορία 24 ωρών!

Όπως διαβάσατε και νωρίτερα στο PRESSARIS,  η ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα άλλαξε τους όρους καταβολής των χρημάτων στην ΠΑΕ Άρης όπως είχαν συμφωνηθεί τις προηγούμενες ημέρες για τη μεταγραφή του 29χρονου Έλληνα διεθνή εξτρέμ.

Αλλάζοντας την απόφασή της δεν δίνει προκαταβολικά όλα τα χρήματα στους «κιτρινόμαυρους» όπως ήταν η αρχική συμφωνία και ως εκ τούτου η ΠΑΕ δεν δέχεται την τμηματική καταβολή, καθώς είναι γνωστές παρόμοιες περιπτώσεις με μεταγραφές παικτών σε ομάδες των ΗΑΕ.

Επιπλέον η Αλ Αΐν δεν καλύπτει όλους τους όρους του Φετφατζίδη, όπως είχαν γίνει γνωστοί με τα υψηλά μπόνους συμμετοχών κλπ, με αποτέλεσμα ο παίκτης να μη δέχεται αυτούς που του προφέρουν σήμερα.

Με αυτή την εξέλιξη η μεταγραφή οδηγείται προς… ναυάγιο, εκτός κι αν σε διάστημα 24 ωρών η Αλ Αιν, αλλάξει την στάση της και τηρήσει τα συμφωνηθέντα, δηλαδή άμεσα 1,6 εκατομμύρια ευρώ στον Άρη για την απόκτηση του παίκτη, ενώ ο Φέτφα θα υπέγραφε συμβόλαιο 5 εκατομμυρίων ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια, ξεχωριστά από τα μπόνους κάθε σεζόν.

To Top