Oι γενικότητες της επιστολής, ο… Χότζα από το Κόσοβο και η ιστοσελίδα στα κροατικά! (photos)

Η επιστολή που έστειλαν οι Ελβετοί… μπάζει γενικώς. Επίσημο σάιτ της εταιρείας στην Ελβετία δεν υπάρχει. Αυτό που υπάρχει είναι μια ιστοσελίδα στα… κροατικά με το συγκεκριμένο προϊόν που φέρεται να παράγει και να προωθεί αυτή η εταιρεία, ενώ υπάρχει και ένα podcast στα Itunes. Πληροφορίες για την εταιρεία ελάχιστες…

10653287_703383326423019_3020830210618494678_nΤην επιστολή υπογράφει o Μπλερίμ Χότζα, ο οποίος δηλώνει ο ιδιοκτήτης της εταιρίας, έχοντας καταγωγή από το Κόσοβο και τόπο διαμονής την Γενεύη.

Στη επιστολή που εστάλη στον ΑΣ Άρη αναφέρειται:

“Αγαπητοί κύριοι,

Σας γνωστοποιούμε την πρόθεσή μας να αναλάβουμε το μάνατζμεντ του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΣ Άρη, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Football League 2, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2014-15.

Ο βασικός μας στόχος είναι η φυσιολογική λειτουργία της ομάδας και των οικονομικών της, ώστε με την άμεση πρόοδο να επιτευχθεί η συμμετοχή της στην Football League της περιόδου 2015-16. Η εταιρεία μας ενδιαφέρεται για μακροπρόθεσμη εμπλοκή με το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη και θα θέλουμε απόλυτη προτεραιότητα στην κάλυψη του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Άρης, όπως ορίζει ο ελληνικός νόμος, όταν αυτή συσταθεί.

Η εταιρείας μας είναι εμπορική και στο πλαίσιο της εισαγωγής των προϊόντων μας στην ελληνική αγορά, θεωρούμε την εμπλοκή μας με το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη ωφέλιμη.

Παρακαλούμε, πληροφορήστε μας για τις απαιτήσεις ας σε σχέση με αυτή τη συνεργασία.

Περιμένουμε την απάντησή σας με την ελπίδα μιας ειλικρινούς συνεργασίας”.

Δείτε φωτογραφίες από τον Χότζα, το Κοσοβάρο ιδιοκτήτη της εταιρίας:

To Top