Ποιος είναι ο νέος πρόεδρος του Αρη

Ο Τάσος Οικονόμου είναι από χθες το βράδυ ο νέος πρόεδρος του Α.Σ. Άρης, μετά την απόφαση του Χάρη Παπαγεωργίου να εμμείνει στην παραίτησή του.

Ένας άνθρωπος, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον Ερασιτέχνη, μετά την εξαετή παρουσία του στα κοινά του συλλόγου, ενώ ήταν και από τους λίγους… παλιούς που μετείχαν στη διοίκηση Παπαγεωργίου. Επίσης, έχει πρσφέρει στον Άρη και σαν αθλητής, έχοντας παίξει μπάσκετ στις αρχές της δεκαετίας του ’80 με το εφηβικό, μετρώντας και κάποιες συμμετοχές στην ανδρική ομάδα.

Καθηγητής μέσης εκπαίδευσης στο επάγγελμα και γνώστης των οικονομικών του Α.Σ., που σίγουρα αποτελεί ένα συν στην παρούσα φάση, που βιώνει ο σύλλογος.

Είναι, πάντως, χαρακτηριστικό πως ο Τάσος Οικονόμου από το 2008 έως σήμερα έχει υπηρετήσει τον Άρη από διαφορετικά πόστα, πλην αυτό του προέδρου, που ανέλαβε εδώ και λίγες ώρες!

Υπεύθυνος του κολυμβητικού τμήματος και του πόλο, έφορος στο ανδρικό χάντμπολ και στο γυναικείο μπάσκετ, γενικός γραμματέας του Ερασιτέχνη, αλλά και ταμίας την περσινή χρονιά επί προεδρείας του Θωμά Γιώτα.

Επίσης, έχει συνεργαστεί και με τους τρεις προέδρους που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από το σύλλογο (Παπαδόπουλος, Γιώτας, Παπαγεωργίου), γεγονός που δείχνει ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο κοινώς αποδεκτό.

To Top