Γενικό προσκλητήριο όλων των φορέων για τη σωτηρία του Άρη! Ζητούνται πράξεις, όχι “πυροτεχνήματα”!

Ο Άρης είναι στο σημείο μηδέν. Τα λόγια έχουν κουράσει, οι υποσχέσεις και οι “εκθέσεις ιδεών”. Μπροστά στην σκληρή πραγματικότητα, υπάρχει μια πρωτοβουλία της Κοινωνίας Μελών Άρη, με την οποία απευθύνεται ένα νέο προσκλητήριο για τη σωτηρία του συλλόγου, με τη συμμετοχή όλων των φορέων.

Την ώρα που συνολικά ο σύλλογος, βιώνει την μεγαλύτερη κρίση της ιστορίας του, σε όλα τα επίπεδα, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, ερασιτέχνης, ζητούνται οι πράξεις. Όχι λόγια. Οι προθέσεις δεν φτάνουν!

Το απόγευμα της Τετάρτης ορίστηκε ραντεβού με τη συμμετοχή ΠΑΕ, ΚΜΑ, ΚΑΕ και ΑΣ, αλλά και των νομικών του συλλόγου στα γραφεία του φορέα, με συγκεκριμένη κατεύθυνση:

Να καθοριστεί ο τρόπος δράσης άμεσα. Τα προβλήματα είναι γνωστά και χιλιοειπωμένα, η ανάγκη για βιώσιμη λύση, κάτι παραπάνω από δεδομενη, μαζί με την έλευση “ζεστού χρήματος”. Ο Άρης έχει κουραστεί από τον “κύκλο των χαμένων διαχειριστών” και ζητάει λύση μακράς πνοής, με την έλευση ενός ισχυρού επενδυτή. Αυτό απαιτεί στόχευση και συστράτευση. Συντονισμένες πράξεις, όχι πυροτεχνήματα…

Στη συνάντηση αυτή αναμένεται να καθίσουν όλοι στο ίδιο τραπέζι και να ορίσουν τον τρόπο που θα κινηθούν άμεσα. Υπάρχει η σκέψη μάλιστα να συσταθεί μια επιτροπή που θα συντονίσει τις όποιες προσπάθειες, ώστε ο Άρης να βρεθεί παντού, έστω και τώρα, ενωμένος και αποφασισμένος να “χτυπήσει” πόρτες, να πιέσει εκεί που πρέπει να βρει τον δρόμο για την διέξοδο…

To Top