Γκίκας: “Καταρρεύσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, γύρισε μπούμερανγκ το ματς στη Ρόδο”

Ο Νίκος Γκίκας υποστήριξε πως η ψυχολογία των παικτών του Άρη δεν ήταν καθόλου καλή μετά την ήττα από τον Κολοσσό, γεγονός που φάνηκε και στο σημερινό παιχνίδι και κυρίως στο δεύτερο μέρος όπου οι κίτρινοι κατέρρευσαν.
Ο γκαρντ των κίτρινων δήλωσε στη συνέντευξη του: “Προερχόμασταν από ένα “στραπάτσο” στη Ρόδο. Ήταν ένα παιχνίδι που πήγαμε να πάρουμε αλλά δεν τα καταφέραμε και αυτό γύρισε μπούμερανγκ. Η ψυχολογία μας δεν ήταν καλή. Τερματίσαμε στην έβδομη θέση και αυτό που δεν θέλαμε ήταν να παίξουμε στα πλέι οφ με μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό που διαθέτει πολλές λύσεις, έχει ενέργεια και βρίσκεται σε αγωνιστική φόρμα. Συνήθως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός φορμαρίζονται στο τέλος του πρωταθλήματος, στα πλέι οφ. Παρόλα αυτά ήρθαμε με όσα ψυχικά αποθέματα μας απέμειναν, καταφέραμε να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό για ένα ημίχρονο και μετά καταρρεύσαμε σε άμυνα κι επίθεση”.
Αναφερόμενος στον δεύτερο αγώνα υπογράμμισε: “Θέλουμε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, να είμαστε ενωμένοι σαν ομάδα και να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε”.
To Top