Γερά για το τρίποντο η Ρεάλ Σοσιεδάδ‏

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Ακόμα ένα ευρωπαϊκό τριήμερο γεμάτο δράση έλαβε τέλος και πλέον στρεφόμαστε στα εγχώρια πρωταθλήματα κάνοντας αρχή με το κουπόνι της Παρασκευής.

Σημείο της ημέρας ο «Άσσος» της Ρεάλ Σοσιεδάδ με αντίπαλο τηνΟσασούνα σε απόδοση 1.87. Οι γηπεδούχοι έχουν καταφέρει να πανηγυρίσουν δύο νίκες (επί Μάλαγα εκτός έδρας και επί Βαγιεκάνο εντός), με τους 6 αυτούς πόντους να τους έχουν ανεβάσει στην 9η θέση του πίνακα με 16 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται 10 θέσεις πιο κάτω και σήμερα έχουν δύσκολο έργο, μια και θα στερηθούν των υπηρεσιών 4 παικτών. Συνεχίζοντας με τα Μονά βρίσκουμε το «Διπλό» Draw No Bet (draw no bet σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) της Ντε Χάαγκ με αντίπαλο την Μπρέντα με αντίπαλο τη 2.20.

Οι γηπεδούχοι δίνουν συνεχώς την εντύπωση ότι βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο και πως να μη γίνει αυτό, όταν μέσα στην εβδομάδα είχαμε τη δεύτερη αλλαγή προπονητή στη σεζόν. Η Ντε Χάαγκ από την άλλη μας έχει εκπλήξει φέτος στα εκτός έδρας παιχνίδια της, όπου δεν έχει γνωρίσει ακόμα την ήττα, ενώ προέρχεται και από 3 συνεχόμενες ισοπαλίες.

 

Πάμε τώρα στις «Μπόμπες» όπου βρίσκουμε δύο σημεία απο τη Β’ Ολλανδίας. Αρχικά πάμε με το «Διπλό» Draw No Bet της Φορτούνα Σιτάρντ σε απόδοση 2.62 στον William Hill. Σε μπελάδες τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου βρίσκεται η Ντε Γκράαφστσαπ. Δύο εβδομάδες πριν η πρόεδρος του συλλόγου παραιτήθηκε μετά τις απειλές που δέχθηκε από οπαδούς και η επίδραση στο αγωνιστικό τμήμα ήταν άμεση, καθώς ηττήθηκε στα δύο ματς που έδωσε έκτοτε. Από την άλλη η Φορτούνα θέλει να δώσει σήμερα συνέχεια στο θετικό σερί που έχει μακριά από την έδρα της στις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της, στις οποίες έχει πανηγυρίσει τρία «τρίποντα» (3-0-1). Τέλος έκπληξη προβλέπουμε και στον αγώνα ΦΚ Αϊντχόφεν – Άλμερε Σίτι με το Χ2 να παίζεται στο 2.00. Στα τρία τελευταία παιχνίδια μεταξύ τους πάντα κέρδιζε ο… φιλοξενούμενος, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως η Άλμερε πηγαίνει με την ψυχολογία στα ύψη στη σημερινή αναμέτρηση. Φέτος έχει πανηγυρίσει τέσσερις νίκες όλες και όλες στο Πρωτάθλημα, αλλά οι τρεις από αυτές ήρθαν στις ισάριθμες πιο πρόσφατες αγωνιστικές, με την αλλαγή προπονητή να την έχει ωφελήσει στο μέγιστο βαθμό.

 

Στο EU Basket απόψε στη Μαδρίτη, θα δούμε άλλο ένα παιχνίδι από αυτά που έχει συνηθίσει να μας προσφέρει στην έδρα της η Ρεάλ. Γρήγορος ρυθμός, τρέξιμο στο ανοικτό παιχνίδι και πολλά ελεύθερα σουτ. Η Κίμκι, θεωρούμε ότι μπορεί να ακολουθήσει την Ισπανική ομάδας, ακόμα και αν το σκορ πάει ψηλά.Κίμκι +10.5 (1.91 & Over 156.5 (1.85).

Στο άλλο παιχνίδι, πήρε τα πάνω της για τα καλά η Σιένα μετά και την 3η νίκη της στη διοργάνωση. Στην έδρα της, θέλει να αποδείξει για άλλη μια φορά, ότι παραμένει πάντα μια υπολογίσιμη δύναμη και μπορεί να σταθεί ανταγωνιστικά στον οποιοδήποτε αντίπαλο. Με τηΜακάμπι να έρχεται και με πεσμένο ηθικό από την πρώτη ήττα, η Ιταλική ομάδα θα έχει απόψε ιδανική ευκαιρία. Σιένα -1 (1.93).

Επισκεφτείτε το www.Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Επίσης δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά Στοιχήματος της ημέρας σε, ΠοδόσφαιροΜπάσκετ και Tennis, μάθετε πρώτοι τα Aποτελέσματα, συμβουλευτείτε όλες τις βαθμολογίες και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Στοίχημα μέσω του Chat.

To Top