Δύο προτάσεις για τον Όγιος! Τον θέλουν η ομάδα της γενέτειράς του και η Εθνική Χιλής!

Την ώρα που η διοίκηση της Όνσε Κάλδας ξεκαθάριζε πως ο Άνχελ Γκιγιέρμο Όγιος θα είναι προπονητής της ομάδας και την επόμενη χρονιά, ο Αργεντινός πρώην τεχνικός του Άρη φέρεται να έχει πρόταση από την Ινστιτούτο, ομάδα της πόλης του, αλλά και από την ομοσπονδία της Χιλής για να αναλάβει την Εθνική ομάδα!

Δημοσιεύματα στην Αργεντινή αναφέρουν πως ο Όγιος είναι μέσα στους υποψήφιους για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ινστιτούτο, ομάδα της Β’ Εθνικής που όμως ενδέχεται να κερδίσει την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία.

Το ιδιαίτερο στην ιστορία είναι πως η Ινστιτούτο εδρεύει στην Κόρντομπα, γενέτειρα του Όγιος και γι’ αυτό ο πρώην τεχνικός του Άρη είπε σε δηλώσεις του πως “είναι και δόξα και τιμή για μένα να προπονήσω την Ινστιτούτο. Δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί μου μέχρι τώρα, αλλά θα χαιρόμουν πολύ να συνέβαινε αυτό”.

Ο Όγιος παραμένει απλήρωτος όπως και οι παίκτες του από τον Ιούλιο στην Όνσε Κάλδας, παρά την αλλαγή στην ιδιοκτησία της κολομβιανής ομάδας.

Το όνομα του πρώην τεχνικού του Άρη φιγουράρει και στα μέσα ενημέρωσης της Χιλής ανάμεσα σε άλλων προπονητών, που είναι υποψήφιοι για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας μετά την απομάκρυνση του Χόρχε Σαμπάολι.

 

To Top