Γεωργιάδης: “Ο Άρης θα κάνει νέο αίτημα για προσωρινή διαταγή

Ο νομικός της ΚΜΑ Κώστας Γεωργιάδης μίλησε για την ανάκληση της προσωρινής διαταγής, όπως και για την έκτακτη Γενική Συνέλευση του φορέα την προσεχή Τετάρτη.

Παράλληλα, επιβεβαίωσε ότι θα αντιδράσει νομικά η ΠΑΕ, καταθέτοντας νέο αίτημα για προσωρινή διαταγή. Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”.

Για την ανάκλιση: «Δεν είναι τόσο καταστροφικό, δεν είναι να μας πιάνει πανικός και δεν είναι σωστός ο όρος ανάκληση, το δικαστήριο έδωσε απόφαση, αλλά ο Άρης έχει το δικαίωμα να επανέλθει με νέο αίτημα και να πάρει νέα προσωρινή διαταγή. Εμένα προσωπικά μου δίνεται η αίσθηση πως η δικαιοσύνη αντιμετωπίζει αρνητικά τον Άρη. Έδωσε αναβολή για ένα μήνα. Ποιανού τα συμφέροντα θα βγουν, αν ο Άρης καταστραφεί; Η αρνητική έκβαση της πρώτης προσπάθειας, έχει επιβαρύνει πάρα πολύ την νέα προσπάθεια».

Στην συνέχεια ανέφερε: «Είμαι αντιπρόεδρος της ΚΜΑ, αρμόδιος των νομικών θεμάτων. Όταν θέσαμε αυτό το θέμα την προηγούμενη εβδομάδα και ρώτησα αν υπάρχει θέμα αίτησης μομφής κατά της διοίκησης, ο κ. Στεφανίδης μου είπε πως δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Δεν μπορώ να δω τι άλλο μπορεί να υπάρξει. Υπάρχει από πίσω ο Αμπράμοβιτς με τον Μουρίνιο να έρθει; Η δική μου γνώμη είναι πως μπορούμε να συνεχίσουμε. Η έκτακτη Γενική Συνέλευση που προκηρύχθηκε τώρα, δρα πολύ αρνητικά, γιατί φαίνεται πως υπάρχει μια κατάσταση εμφυλίου και δεν στηρίζεται η διοίκηση όπως ακριβώς πρέπει».

To Top