Γεωργούλης: “Η Αρειανοσύνη μας είναι δεδομένη”

Ο Τάκης Γεωργούλης μίλησε στην εφημερίδα “Metrosport” και προσπάθησε να αποσαφηνίσει την στάση της δικής του πλευράς, που έχει προτείνει την λύση διοίκησης πρωτοδικείου για την ΚΑΕ Άρης. Αυτό που επεσήμανε ο κ. Γεωργούλης, που είναι μέλος του δ.σ. της ΚΑΕ είναι πως όλα εξαρτώνται από τους μετόχους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τάκης Γεωργούλης στο “Metrosport”:

Σε ποιο σημείο είναι η διαπραγμάτευση σας με τους κ.μετόχους της ΚΑΕ;
«Τα οικονομικά στοιχεία που ζητήσαμε, εφ’ όσον δοθούν, ελεγχθούν και διαπιστωθούν ότι είναι εντάξει, θα ενταχθούν σε ειδικό συμφωνητικό, το οποίο και θα αποτελέσει τον «οδηγό» για τη μετέπειτα διοίκηση. Όσα είναι εκεί, αυτά θα την απασχολήσουν. Κάθετι άλλο, δεν θα αφορά τη νέα διοίκηση. Μιλήσαμε και πάλι με τον κ. Τζεβελέκη, είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος, σημαντικός για τον Άρη, και είμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο της διαπραγμάτευσης. Εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε τον Άρη, αλλά αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσω διοίκησης διορισμένης απ’ το Πρωτοδικείο. Θα ξαναμιλήσουμε και όταν είναι έτοιμα τα έγγραφα που ζητήσαμε, που πιστεύω ότι θα μας τα δώσουν, όπως μας είπαν, θα προχωρήσουμε».

Είστε αισιόδοξος για την προσπάθεια σας;
«Το βέβαιο είναι ότι η κίνηση μας είναι από Αρειανούς, από ανθρώπους αγνούς που θέλουν να βοηθήσουν τον Άρη και το έχουν κάνει ήδη κάποιοι ήδη. Και θα συνεχίσουν να το κάνουν. Εμείς αγαπάμε τον Άρη και η Αρειανοσύνη μας είναι δεδομένη. Η προσπάθειά μας είναι αγνή, αλλά δεν εξαρτάται από εμάς. Εξαρτάται απ’ τις διαθέσεις των κ.κ.μετόχων. Η ΚΑΕ Άρης δεν είναι ξεκρέμαστη. Έχει μετόχους, έχει διοικητικό συμβούλιο. Οι άνθρωποι έχουν προσφέρει, έχουν και ζητήματα που είναι σοβαρά, σαφώς και πρέπει να προστατεύσουν τα συμφέροντα τους. Αυτό αφορά και στον κ.Δαμιανίδη, φυσικά, που είναι ο πρόεδρος. Εμείς ξέρουμε ότι για να «τρέξει» η εταιρία θα πρέπει να πληρώσουμε. Δε θέλουμε όμως τυχούσες ποινικές ευθύνες από διάφορα ζητήματα. Να πληρώσουμε, αλλά να πάμε και φυλακή; Γι’ αυτό θέλουμε να είμαστε ξεκάθαροι, όπως θέλουμε να είναι και ξεκάθαρα τα στοιχεία που θα μας δώσουν για την «εικόνα» της εταιρίας»

Αναρωτιέται κάποιος γιατί θέλετε να πληρώσετε χρέη που δημιούργησαν άλλοι…
«Γιατί αγαπάμε τον Άρη και θέλουμε να βοηθήσουμε την ομάδα. Εμείς ζητήσαμε κάποια πράγματα, συντάξαμε ένα έγγραφο 9 σημείων που παραδώσαμε στους κ.μετόχους. Αν ένα απ’ αυτά δεν γίνει, δε θα προχωρήσουμε. Ότι και να γίνει όμως θα μιλήσουμε μέσω συνέντευξης Τύπου στον κόσμο του Άρη για να γνωρίζει. Δε θα κρυφτούμε όταν τελειώσει αυτή η ιστορία. Θέλουμε να βοηθήσουμε την ομάδα, το επαναλαμβάνω. Πιστεύουμε ότι μπορούμε, χωρίς μεγάλα λόγια. Κι αρκετά είπαμε, εσείς θέλετε να κάνετε τη δουλειά σας, το καταλαβαίνω».

Πρόεδρος θα είστε εσείς, εφ’ όσον ολοκληρωθούν θετικά οι συζητήσεις;
«Όχι, σε καμία περίπτωση. Πρόεδρος θα είναι γνωστός, γνωστότατος Αρειανός, άνθρωπος που ανήκει στην οικογένεια του Άρη. Ξέρουμε ότι θα είναι μια επικίνδυνη αποστολή αυτή που θα αναλάβουμε, αν αναλάβουμε, αλλά αγαπάμε την ομάδα, τι να κάνουμε; Λίγες ημέρες υπομονή ακόμη και όλα θα ξεκαθαρίσουν».

To Top