«Στόχος του Άρη κάθε χρόνο το τρόπαιο»

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Ηλίας Πόππης ήταν αυτός που εκπροσώπησε την ομάδα στην κλήρωση του κυπέλλου σήμερα το μεσημέρι. Σε δηλώσεις του τόνισε ότι κάθε χρόνο ο στόχος του Άρη στον θεσμό είναι η κατάκτηση του τροπαίου.

«Ανεξάρτητα από το όνομα του αντιπάλου πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Πολλές φορές αν υποτιμήσεις έναν αντίπαλο από μικρότερη κατηγορία μπορεί να σου κάνει την ζημιά. Δεν τίθεται φυσικά θέμα για το ποιο πρέπει να είναι το αποτέλεσμα ή ποιος είναι ο στόχος του Άρη» είπε ο παράγοντας των κίτρινων μιλώντας στην ‘ΟΤΕ TV” για να συμπληρώσει:

«Κάθε χρόνο ο Άρης έχει υψηλούς στόχους σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αναφορικά με τον θεσμό του κυπέλλου αυτό που συνεπάγεται είναι ότι και φέτος θα ξεκινήσουμε την προσπάθειά μας με στόχο να φτάσουμε ως το τέλος και να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι τα τελευταία 8 χρόνια ο Άρης έχει βρεθεί 4 φορές στον τελικό του κυπέλλου, όπου βέβαια δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε το τρόπαιο. Ελπίζουμε αυτό να συμβεί φέτος».

Αναφερόμενος στην αλλαγή προπονητή με αφορμή την πορεία των κίτρινων είπε: «Μπορεί να μην ξεκινήσαμε καλά στο πρωτάθλημα, αλλά πιστεύουμε ότι με την έλευση του νέου μας προπονητή, του κ. Πρόμπιερζ θα αλλάξει το πρόσωπο της ομάδας προς το καλύτερο και θα έρθουν τα ανάλογα θετικά αποτελέσματα. Σε κάθε περίπτωση για να πετύχουμε σε πρωτάθλημα και κύπελλο χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά από όλους και θέλω να πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να χαμογελάσουμε μέσα από τα θετικά αποτελέσματα».

To Top