Γιάκομπ: «Χωρίσαμε ομαλά με τον Άρη, έχει καλές προθέσεις ο Πρόμπιερζ»

Για το πρόωρο «διαζύγιό» του με τον Άρη μίλησε ο Βικτοράς Γιάκομπ, που ξεκαθάρισε ότι «χωρίσαμε πολύ ομαλά με την ΠΑΕ, αυτό ήταν το καλύτερο για την καριέρα μου», καθώς και ότι ο Μίχαλ Πρόμπιερζ «είναι νέος προπονητής στην ομάδα και έχει καλές προθέσεις».

Ο Ρουμάνος επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στο novasports.gr από την πόλη Βίλτσεα της πατρίδας του, όπου βρίσκεται για να περάσει τις ημέρες των Χριστουγέννων και μέχρι να καταλήξει στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η συνέντευξη του Βικτοράς Γιάκομπ:

-Βικτοράς, εδώ και δύο ημέρες έλυσες τη συνεργασία σου με τον Αρη. Ποια είναι τα συναισθήματά σου;
«Ναι, κάναμε μια συμφωνία με τους ανθρώπους της ΠΑΕ. Δεν έχω να πω κάτι κακό. Χωρίσαμε πολύ ομαλά, δεν υπάρχουν εκκρεμότητες, όλα είναι καθαρά. Αποφάσισα ότι είναι το καλύτερο για την καριέρα μου, να αποχωρήσω από τον Αρη και αυτό έπραξα. Μερικές φορές τα πράγματα δεν έρχονται έτσι όπως τα περιμένεις.»

-Τι δεν πήγε καλά;
«Κοίταξε, θα πρέπει να ξέρει ο κόσμος πως δεν έκανα προετοιμασία και ήταν δύσκολο να είμαι 100% έτοιμος. Εκανα πάντως μεγάλη προσπάθεια, δούλεψα όλο αυτό το χρονικό διάστημα με στόχο το καλύτερο δυνατό».

-Ο κ. Πρόμπιερζ αποφάσισε να προπονείσαι μόνος σου τις τελευταίες ημέρες. Θα ήθελες να το σχολιάσεις;
«Δεν έχω να πω κάτι για τον προπονητή. Είναι νέος κι έχει καλές προθέσεις. Στο θέμα το δικό μου αυτός έχει την ευθύνη, έτσι αποφάσισε και θα δούμε στο τέλος αν είχε δίκαιο ή όχι».

-Ο Αρης αποτέλεσε τον δεύτερο σταθμό της εν Ελλάδι καριέρας σου, μετά τον Ηρακλή.
«Μου αρέσει η Ελλάδα και οι άνθρωποί της. Παρά τα οικονομικά προβλήματα που έχουν, αντιμετωπίζουν τη ζωή με αισιοδοξία και αυτό δείχνει έναν λαό που είναι έτοιμος να παλέψει στα δύσκολα. Είναι λαός με ποιότητα».

-Θα ήθελες να συνεχίσεις να παίζεις ποδόσφαιρο στην Ελλάδα ή έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο για σένα;
«Αν έρθει κάτι σοβαρό, γιατί όχι! Προς το παρών είμαι σε διακοπές εδώ στη Ρουμανία και προσπαθώ να ξεκουραστώ. Δεν το κρύβω πως έχω προτάσεις, αλλά το που θα πάω είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες».

-Μία απ’ αυτές τις προτάσεις, προέρχεται από την Κύπρο;
«Ναι, έχω κάνει κάποιες συζητήσεις με Κύπρο, όμως δεν πρόκειται για κάτι το οριστικό».

-Βικτοράς, την πρώτη σου χρονιά στον Ηρακλή πέτυχες 11 γκολ, τη δεύτερη 2 και φέτος σε 8 παιχνίδια με τον Αρη, δεν κατάφερες να βρεις δίχτυα. Πού το αποδίδεις αυτό;
«Ενας επιθετικός για να καταφέρει να αποδώσει, χρειάζεται πολλά πράγματα. Δεν ξυπνάς τη νύχτα και λες αύριο θα σκοράρω! Πρέπει να ‘συνεργαστούν’ πολλοί παράγοντες μαζί για να μπορέσει ένας φορ να βρεθεί σε καλή κατάσταση. Επιπλέον δεν μπορείς να σκοράρεις μόνος σου, πρέπει και όλη η ομάδα να έχει προδιάθεση στο σκοράρισμα και στον Αρη αυτό δεν υπήρχε. Είναι γνωστό ότι είχαμε πρόβλημα στο γκολ».

-Εχεις να πεις κάτι στον κόσμο του Αρη;
«Καλά Χριστούγεννα και ό,τι καλύτερο ενόψει της νέας χρονιάς!»

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top