ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γιάνκοβιτς: “Από εμάς εξαρτάται…”

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς εξήγησε πως από τον Άρη εξαρτάται πώς θα πάει ο τελικός, διότι γνωρίζουν τι ακριβώς κάνει ο Παναθηναϊκός μέσα στο γήπεδο και θα πρέπει να είναι έτοιμοι.

Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε: “Δύο ιστορικές ομάδες θα παλέψουν για έναν τίτλο. Από μας εξαρτάται τι θα γίνει, γιατί ξέρουμε πολύ καλά τι κάνει ο Παναθηναϊκός. Είναι διαφορετικό το ελληνικό Κυπέλλο από τα υπόλοιπα. Είμαστε προετοιμασμένοι όσο καλύτερα γίνεται. Και σε ενέργεια και στο ψυχολογικό κομμάτι. Είμαστε έτοιμοι σε μεγάλο βαθμό. Πρέπει να παίξεις πιο δυνατά από το φαβορί. Όσο έτοιμος και αν είσαι πρέπει να εμφανιστείς πιο έτοιμος από όσο μπορείς. Όσο πιο καλά γίνεται”.

Ρωτήθηκε αν οι ξένοι συμπαίκτες του καταλαβαίνουν την σημασία του αγώνα και απάντησε: “Δεν νομίζω ότι δεν καταλαβαίνουν. Υπάρχει και το Youtube άλλωστε. Ο Παναθηναϊκός παίζει και στην Ευρωλίγκα, είνα παντού και μπορούν να τον δουν παντού”.

Για το αν η επίθεσή θα μπορέσει να δώσει τον τίτλο στον Άρη: “Θα παίξει μεγάλο ρόλο και η ευστοχία μας. Εν μέρει συμφωνώ. Μπορεί να παίξει και η άμυνά μας ρόλο”.

To Top