ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γιάνκοβιτς: “Όταν δέχεσαι 31 πόντους στη τελευταία περίοδο, δεν μπορείς να κερδίσεις”

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς ήταν εκτός κλίματος αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα, έκανε συγκεκριμένα λάθη στην τέταρτη περίοδο και ουσιαστικά αυτό επεσήμανε και μετά τον αγώνα στην συνέντευξη Τύπου.

Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε: “Το παιχνίδι χάθηκε για 2-3 λόγους, ο ένας είναι οι λεπτομέρειες που δεν κάναμε σωστά, ειδικά στο τέταρτο δεκάλεπτο. Δεν μπορείς να κερδίσεις όταν δέχεσαι 31 πόντους στην τελευταία περίοδο. Το δεύτερο είναι ότι είχαμε ευκαιρία να τελειώσουμε το παιχνίδι στο 52-62, αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Το παιχνίδι έγινε πιο σκληρό, δεν προσαρμοστήκαμε και ίσως έγιναν και κάποια φάουλ, που θα μπορούσαν να δοθούν, αλλά δεν δόθηκαν. Θα μπορούσα και εγώ και οι συμπαίκτες μου να τα πάμε καλύτερα και να κερδίσουμε αυτό το ματς”.

Πρόσθεσε πως “είναι τα πολλά παιχνίδια, οι αλλαγές στην ομάδα αλλά και οι τραυματισμοί. Όλοι θέλουν να βοηθήσουν σίγουρα. Υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα και πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι κάτω και να δουλέψουμε για να πετύχουμε στο γήπεδο. Έχω εμπιστοσύνη στο κόουτς και την ομάδα και κάποια στιγμή θα βγει”.

Ρωτήθηκε αν υποτίμησαν τους Σκαϊλάινερς ειδικά στο 52-62 αλλά απάντησε πως “όχι δεν νομίζω. Απλά έλειπε το ‘’κλικ’’ για να έχουμε μεγαλύτερη διαφορά και να κλειδώσουμε την νίκη. Έπρεπε να μειώσουμε τα λάθη για να κερδίσουμε”.

Για την δύσκολη συνέχεια σχολίασε: “Δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω και να κερδίσουμε . Κάθε παιχνίδια είναι σαν τελικός και να προετοιμαζόμαστε έτοιμοι σε κάθε ματς. Όλα τα ματς κρίνονται σε λεπτομέριες για τη νίκη. Πρέπει να δίνουμε το κάτι παραπάνω. Να είμαστε πιο σκληροί στα κρίσιμα σημεία. Αυτή η λεπτομέρεια που χρειάζεται για να πάρεις τη νίκη. Σε κάποια ματς ήμασταν τυχεροί σε κάποια όχι. Αν θέλουμε να είμαστε πετυχημένοι πρέπει να δώσουμε ένα κλικ παραπάνω για να κερδίζουμε”.

 

 

To Top