ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρίφτης: “Κάτι μας λείπει συνεχώς… Είναι κρίμα”

Ο Δημήτρης Πρίφτης ήταν απαρηγόρητος μετά τον αγώνα στην Φρανκφούρτη. Μίλησε και πάλι για την αστάθεια στην απόδοση, για το ότι κάτι λείπει συνεχώς και δεν μπορεί ο Άρης να κερδίσει ακόμα και παιχνίδια που είναι δικά του…

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε: “Συγχαρητήρια στους Σκαϊλάινερς. Είναι κρίμα που χάσαμε αυτό το ματς. Παίξαμε καλά για 35 λεπτά, ομαδικά με σοβαρότητα. Είχαμε τραγικά πέντε λεπτά, ήταν η χειρότερη περίοδος αμυντικά. Δεχθήκαμε 31 πόντους, χάσαμε όλες τις ατομικές μάχες και φυσικά οι Σκαϊλάινερς με αυτοπεποίθηση τα έβαλαν όλα… Φάγαμε 16 πόντους στο ένας εναντίον ενός. Έχουμε αστάθεια μεγάλη, δυστυχώς χάνουμε συνεχόμενα ματς και είναι αρκετά δύσκολο να το διαχειριστούμε. Η εικόνα ήταν κακή στο τελευταίο πεντάλεπτο. Πως αλλάζει; Η προπόνηση, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να πιεστείς ακόμα περισσότερο. Αυτό σκέφτομαι εγώ σε πρώτη φάση. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι άλλο. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα και πρέπει να συγκεντρωθούμε εκεί”.

Ρωτήθηκε τι λείπει και απάντησε: “Δεν είναι ένα. Κάτι μας λείπει συνεχώς, που είναι μία μικρή λεπτομέρεια που μπορεί να δίνει ο καθένας, για να κερδίσουμε ένα ματς. Μικρά πράγματα που ο καθένας ξεχωριστά πρέπει να δώσει στην ομάδα…” και κατέληξε: “Με βάση την εικόνα που έχουμε και τα αποτελέσματα νομίζω ότι καλό είναι να προσγειωθούμε, να κοιτάξουμε την πρόκριση και να δούμε το παιχνίδι με παιχνίδι. Είναι ουτοπικό να μιλάμε για τις δύο πρώτες θέσεις, αν δεν βελτιώσουμε την εικόνα μας”.

To Top