Γιάννης Αντετοκούνμπο: Υποβλήθηκε σε μαγνητική μετά το ματς με την Τουρκία

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υποβλήθηκε σε μαγνητική μετά το φινάλε του αγώνα με την Τουρκία. Περισσότερο για προληπτικούς λόγους έγινε, ώστε να γνωρίζουν οι άνθρωποι της Εθνικής τους ακριβείς λόγους των ενοχλήσεων στη μέση του.

Η Super League παίζει στη Stoiximan με αμέτρητες επιλογές, 0% γκανιότα*, bet builder και ενισχυμένες αποδόσεις! *Όροι & προϋποθέσεις

Η Εθνική νίκησε την Τουρκία με 89-80 για την τελευταία ημέρα του τουρνουά “Ακρόπολις” και μπαίνει σιγά σιγά στην τελική ευθεία ενόψει του Ευρωμπάσκετ. Ο σούπερ σταρ της γαλανόλευκης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, δεν αγωνίστηκε, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση κατά την διάρκεια της προθέρμανσης και αποφασίστηκε να μην παρθεί το παραμικρό ρίσκο.

Αμέσως μετά τον αγώνα στο ΟΑΚΑ, ο Greek Freak υποβλήθηκε σε μαγνητική για προληπτικούς λόγους. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αλλά για κάθε ενδεχόμενο και για να μην αφήνουν τίποτα στην τύχη του, οι άνθρωποι της γαλανόλευκης αποφάσισαν να κοιτάξουν ενδελεχώς το ζήτημα και να γνωρίζουν επακριβώς πού οφείλονταν οι ενοχλήσεις του Γιάννη. Πλέον, αναμένουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής.

Ο Σπύρος Καβαλιεράτος και ο Χάρης Σταύρου εξήγησαν τι συνέβη με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και ανέλυσαν τα δεδομένα που αφορούν στις ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει στη μέση.

To Top