Βόλος: Υποψήφιος ο Μπράτσος για προπονητής

Εξελίξεις αμέσως μετά την πρώτη αγωνιστική της νέας σεζόν προέκυψαν στον Βόλο, ο οποίος μία ημέρα μετά την ισοπαλία (3-3) της πρεμιέρας με τον Αστέρα Τρίπολης ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Οσβάλντ Τανσό.

Η Super League παίζει στη Stoiximan με αμέτρητες επιλογές, 0% γκανιότα*, bet builder και ενισχυμένες αποδόσεις! *Όροι & προϋποθέσεις

Το διαζύγιο με τον Τανσό φαίνεται αιφνιδιαστικό σε πρώτη φάση, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ήταν κάτι αναμενόμενο καθώς στον Βόλο είχαν γίνει σοβαρές σκέψεις για την αντικατάστασή του ήδη από τις αρχές της εβδομάδας. Οι «κυανέρυθροι» δεν είχαν μείνει ικανοποιημένοι από τη δουλειά που είχε γίνει με τον Γάλλο τεχνικό. Τελικά η απόφαση για το τέλος μεταξύ των δύο πλευρών δεν πάρθηκε πριν την έναρξη της σεζόν και η ισοπαλία με τον Αστέρα ουσιαστικά «έτρεξε» τις διαδικασίες.

Πλέον στον Βόλο βρίσκονται σε φάση αναζήτησης προπονητή με τον Κώστα Μπράτσο, όμως, να αποτελεί μία υποψηφιότητα που συγκεντρώνει πιθανότητες. Ο 45χρονος Έλληνας προπονητής είχε παραμείνει στο τεχνικό τιμ και το όνομά του «παίζει» για να επιστρέψει ως πρώτος προπονητής στον πάγκο της ομάδας της Μαγνησίας.

Όλα είναι ανοικτά φυσικά, αλλά ο Μπράτσος είχε σταθεί στο ύψος του πέρυσι όταν κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Γκιγέρμο Αμπασκάλ μέσα στη σεζόν για να δώσει ταυτότητα στον Βόλο βγάζοντας τον από το αγωνιστικό αδιέξοδο εκείνη την περίοδο. Και με το έργο του είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη του συλλόγου. Μένει να φανεί πλέον τις επόμενες ημέρες ποια θα είναι η οριστική απόφαση στον Βόλο για τον εκλεκτό στην άκρη του πάγκου καθώς τέτοια, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει από τους ιθύνοντες του συλλόγου.

To Top