Γιάτσης: «Δύσκολο παιχνίδι, αλλά χρειαζόμαστε τη νίκη»

Το νέο έτος πρέπει να σημάνει και νέο ξεκίνημα για την ομάδα βόλεϊ, που θέλει να διαγράψει τα παλιά και να κάνει «ποδαρικό» με νίκη αύριο στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (17:00), κόντρα στον Φοίνικα Σύρου, για τη 10η αγωνιστική της Α1 ανδρών. Ωστόσο, οι «κίτρινοι» δεν πρόκειται να έχουν εύκολο έργο, αφού οι αντίπαλοί τους φιγουράρουν στην 4η θέση της βαθμολογίας, αποδίδοντας πολύ καλά στο φετινό πρωτάθλημα…

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια καλή και έμπειρη ομάδα, αλλά παρόλα αυτά εμείς χρειαζόμαστε τη νίκη για πολλούς λογούς», ήταν το σύντομο σχόλιο του Γιώργου Γιάτση στην επίσημη ιστοσελίδα της Volleyleague. Ο τεχνικός του Άρη θα χρειαστεί να καλύψει για άλλη μια φορά εκ των έσω την έλλειψη λίμπερο, ρόλο που θα αναλάβει και πάλι ο Δημήτρης Ριζόπουλος.

Από την άλλη πλευρά, ο βολεϊμπολίστας του Φοίνικα, Στέλιος Νικηφορίδης, δήλωσε: «Θέλουμε να αρχίσουμε το 2012 όπως κλείσαμε το 2011, με μία ακόμη νίκη. Σίγουρα ο Άρης δεν βρίσκεται σε καλή βαθμολογική θέση και θα έχει τα δικά του κίνητρα, σίγουρα το μεγάλο γήπεδο θα είναι ένα πλεονέκτημα για τον αντίπαλο μας, αλλά κι εμείς θέλουμε τη νίκη για να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία».

To Top