Γαλλικές «σειρήνες» για τον Φατί!

Σειρήνες για τον Ρίκι Φατί ηχούν από Γαλλία προς… Θεσσαλονίκη! Σύμφωνα με δημοσίευμα του γαλλικού “sport24.com” ο Γάλλος μέσος βρίσκεται στο στόχαστρο δύο ομάδων της “Ligue 1”, αλλά και της Μονακό που παραπαίει στην Β’ Εθνική, έχει όμως καινούριο Ρώσο ιδιοκτήτη με πολλά χρήματα!

Το δημοσίευμα από το “sport24.com” αναφέρει πως υπάρχει ενδιαφέρον έντονο για τον Ρίκι Φατί από δύο ομάδες του Σαμπιονά, χωρίς πάντως να αναφέρονται τα ονόματα των ομάδων.

Επίσης για τον πρώην παίκτη της Στρασμπούρ, της Ρόμα και της Ναντ αναφέρεται πως ενδεχομένως ενδιαφέρον θα δείξει και η Μονακό που παλεύει να σωθεί στην Β’ Εθνική της Γαλλίας, είναι όμως ενισχυμένη με… ρωσικό χρήμα, αφού εδώ και λίγες βδομάδες ανήκει σε Ρώσο επιχειρηματία, που θα βάλει λεφτά για να την σώσει!

Ο Φατί έχει συμβόλαιο με τον Άρη ως το 2013 και για να αφήσει την Θεσσαλονίκη θα πρέπει να φέρει καταρχήν πρόταση στην ΠΑΕ και να γίνει αυτή η πρόταση αποδεκτή. Είναι περίοδος μεταγραφών, πολλά σενάρια δημιουργούνται, άλλα έχουν βάση, άλλα όχι, όμως είναι μάλλον φυσιολογικό ένας παίκτης του επιπέδου του Φατί να απασχολεί ομάδες στην πατρίδα του… Τον πρώτο και τελευταίο λόγο πάντως έχει ο Άρης.

To Top