Για αποθεραπεία στην Μπολόνια ο Σηφάκης

Στην Μπολόνια της Ιταλίας θα συνεχίσει την αποθεραπεία του ο Μιχάλης Σηφάκης, ο οποίος εξακολουθεί να αναρρώνει ύστερα από την επέμβαση που είχε κάνει στο αριστερό γόνατο στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Έπειτα από την Αμβέρσα του Βελγίου, όπου υποβλήθηκε στη χειρουργική επέμβαση και στο αρχικό στάδιο αποθεραπείας, αλλά και τη Θεσσαλονίκη, όπου πέρασε τον τελευταίο μήνα, ο διεθνής τερματοφύλακας βρίσκεται πλέον επί ιταλικού εδάφους. Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε το εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης «Isokinetic», με στόχο να ελέγξει την ομαλή πορεία της ανάρρωσής του.

Μέχρι στιγμής, όλα πάνε καλά στο θέμα αυτό και ο Σηφάκης αναμένεται να επανέλθει σε πλήρεις αγωνιστικούς ρυθμούς σε περίπου ενάμιση μήνα, όπως ακριβώς είχε προβλεφθεί εξαρχής.

Μάλιστα, ο 27χρονος γκολκίπερ δεν ξεχνά τους φίλους του Άρη, που του συμπαραστέκονται στην περιπέτειά του και τους ανταποδίδει την αγάπη σε κάθε ευκαιρία. «Χρόνια πολλά, καλή χρονιά, ευτυχισμένο και δημιουργικό το νέο έτος με υγεία και αγάπη!», ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα που «ανέβασε» από την Μπολόνια σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ελπίζοντας ασφαλώς ότι το νέο έτος θα αποδειχθεί για τον ίδιο πιο τυχερό από ό,τι το 2011…

To Top