Γιάτσης: “Ευχαριστώ παίκτες και κόσμος, ο Άρης είναι στους στόχους του, η σιωπή είναι χρυσός”

Για την ξαφνική λύση της συνεργασίας του με τον Αρη τοποθετήθηκε με γραπτή του δήλωση ο Γιώργος Γιάτσης.

Πιο αναλυτικά: “Με εξέπληξε η λύση της συνεργασίας μας 15 μέρες πριν τη λήξη του πρωταθλήματος όταν η ομάδα είναι ακόμη μέσα στους αρχικούς της στόχους, παρόλο τα πολλά προβλήματα και ατυχίες που είχε στο Β’ Γύρο και ειδικά τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Για το καλό της ομάδας θα έλεγα ότι η σιωπή τη δεδομένη στιγμή είναι χρυσός. Ο ΑΡΗΣ έχει δύο παιχνίδια με τις δύο από τις τρεις τελευταίες ομάδες του Πρωταθλήματος και πιστεύω ότι θα τερματίσει στην 5η θέση, κάτι το οποίο δεν παρεκκλίνει από τον αρχικό στόχο της ομάδας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το σύνολο των παικτών για την άριστη συνεργασία που είχαμε αυτό τον ενάμισι χρόνο, με αποτέλεσμα να ζήσουμε ευχάριστες στιγμές και να μου δώσουν τη δυνατότητα να υλοποιήσω το έργο μου. Τους εύχομαι καλή συνέχεια στην αθλητική τους σταδιοδρομία.Ακόμη, ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια όλων των συνεργατών.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΑΡΗ για την επιδοκιμασία και στήριξη που μου έδειξε μέχρι σήμερα και του εύχομαι να ζήσει τις χαρές που επιθυμεί”.

To Top