Γιάτσης: «Κρίμα να χάνεις, μετά από τέτοια προσπάθεια»

Χωρίς επιβράβευση έμεινε ο κόπος του αποδεκατισμένου Άρη στο «Χαλκιοπούλειο» της Λαμίας, κόντρα στον Παναθηναϊκό, πράγμα που δεν μπορούσε να χωνέψει ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Γιάτσης, μετά την ήττα – αποκλεισμό από το Λιγκ Καπ.

«Από προβλήματα, άλλο τίποτε αυτή την εβδομάδα… Είχαμε τραυματίες τους Τερζή και Σαρικεΐσογλου, γλίστρησε χθες και ο Σάμαρτζιτς και τον αποσύραμε σήμερα μετά το πρώτο σετ επειδή είχε ενοχλήσεις, συν το ότι αγωνίστηκε με γαστρεντερίτιδα ο Κυριακίδης. Είναι απίστευτο αυτό το πράγμα…», είπε αρχικά ο τεχνικός του Άρη στο επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου, για να συνεχίσει:

«Παρά τα προβλήματα, θέλαμε πολύ τη νίκη. Ομάδες σαν τον Άρη και τον Παναθηναϊκό δίνουν βάρος σε όλες τις διοργανώσεις και παίζουν για να κερδίζουν. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Στα πρώτα δύο σετ δεν ήμουν ευχαριστημένος από την ομάδα. Ήθελα να παίζει με περισσότερο πάθος και μυαλό. Αυτό έγινε στα δύο επόμενα σετ, όταν ο Κυπριανός άρχισε να αποκτά εμπειρίες και να πατάει καλύτερα στα πόδια του».

Ο κ. Γιάτσης κατέληξε μιλώντας για το μοιραίο (για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι!) τάι μπρέικ: «Στο πέμπτο σετ, όμως, τα παιδιά άρχισαν να σκέφτονται τα προηγούμενα χαμένα τάι μπρέικ. Δεν εισακούονταν οι οδηγίες μας και είχαμε προβλήματα. Είναι κρίμα όταν γυρνάς ένα τέτοιο παιχνίδι να μην μπορείς να φτάσεις στη νίκη».

Κάνοντας έναν απολογισμό θετικών και αρνητικών στοιχείων, ο 43χρονος προπονητής είπε: «Είναι θετικό ότι ο δεύτερος πασαδόρος μας, ο Κυπριανός, πήρε τέτοιες χρήσιμες αγωνιστικές εμπειρίες. Είναι επίσης κέρδος η εμφάνιση του Σαρικεΐσογλου, που έδειξε σήμερα ότι είναι πολύ καλός υποδοχέας, εκτός από εξαιρετικός επιθετικός, πράγμα που είχε φανεί ξεκάθαρα στους προηγούμενους αγώνες. Ωστόσο, η γεύση είναι πικρή. Δεν μας έγινε μάθημα το προηγούμενο πάθημα. Πρέπει να μάθουμε να σκεφτόμαστε κάθε φάση ξεχωριστά. Θα δουλέψουμε και θα το λύσουμε αυτό το πρόβλημα…».

Αναφορικά με τον αυριανό αγώνα γοήτρου, κόντρα στον ηττημένο της αποψινής αναμέτρησης Λαμία – Φοίνικας Σύρου, αλλά και με το χειροκρότημα που πρόσφεραν στην ομάδα οι φίλαθλοί της, ο τεχνικός των «κίτρινων» επισήμανε: «Πειράματα αναγκαστήκαμε να κάνουμε και σήμερα, λόγω των προβλημάτων. Κάπως έτσι θα κινηθούμε και αύριο. Ο κόσμος του Άρη θέλει να βλέπει αγωνιστικότητα και προσπάθεια και αυτό είναι κάτι που φαίνεται. Το ότι μας χειροκρότησαν οι φίλαθλοι στο τέλος, ήταν μια αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλαμε. Αυτό θα επιδιώξουμε να κερδίσουμε και αύριο, προσπαθώντας να τους ανταμείψουμε με ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια και με ένα καλύτερο αποτέλεσμα».

To Top