Με Διούδη, χωρίς Πρίττα στη 18άδα για Ηράκλειο

Ο Σωκράτης Διούδης συμπεριλήφθηκε ως δεύτερος τερματοφύλακας στη 18άδα του Άρη για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ, αφού ο Έλντιν Γιακούποβιτς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και έμεινε εκτός αποστολής. Εκτός έμεινε και ο Σάκης Πρίττας.

Τη 18άδα που ανακοίνωσε ο Μίχαλ Πρόμπιερζ, μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης στο Νέο Ρύσιο, αποτελούν οι εξής παίκτες: Βελλίδης, Διούδης, Καζναφέρης, Ντίκο, Σανκαρέ, Μίσελ, Ουμπίντες, Τόχα, Φατί, Γιαννιώτας, Καστίγιο, Σολτάνι, Παπαστεριανός, Λαζαρίδης, Κατίδης, Βράνιες, Ακόστα, Γιάκομπ.

Στην σημερινή προπόνηση, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε προληπτικά ο Γιακούποβιτς, αφού δεν κατάφερε να ξεπεράσει έγκαιρα τη μικρή θλάση που είχε υποστεί στο ντεμπούτο του, κόντρα στον Ολυμπιακό. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Νέτο, Τσέζαρεκ, Γκαρσία και Καπετάνος, οι οποίοι επίσης προέρχονται από τραυματισμούς και δεν υπολογίζονταν έτσι κι αλλιώς για την αναμέτρηση του «Γεντί Κουλέ».

Αύριο το πρωί, οι 18 «εκλεκτοί» του Πολωνού προπονητή θα κάνουν ένα χαλάρωμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και στην συνέχεια η αποστολή θα «πετάξει» για το Ηράκλειο.

To Top