Γιάτσης: «Μεγάλη νίκη, με τη βοήθεια του Χαριτωνίδη»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ και την είσοδο στην εξάδα του πρωταθλήματος δήλωσε ο Γιώργος Γιάτσης, ο οποίος απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του και ιδιαίτερα στον Γιάννη Χαριτωνίδη, μιλώντας στο PRESSARIS αμέσως μετά τη λήξη.

1,90 πληρώνει ο «άσος» του Άρη κόντρα στον Αστέρα. Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Για την αποψινή νίκη επί του ΠΑΟΚ, ο προπονητής του Άρη δήλωσε: «Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη. Δυσκολευτήκαμε να βρούμε τα πατήματά μας στην αρχή, ωστόσο στη συνέχεια σημειώσαμε βελτίωση. Μας βοήθησε πολύ η παρουσία του Χαριτωνίδη, του οποίου η απόδοση όσο εξελισσόταν το παιχνίδι, γινόταν όλο και καλύτερη».

Στη συνέχεια, θέλοντας να κάνει έναν απολογισμό της φετινής χρονιάς, ο Γιώργος Γιάτσης ανέφερε: «Θεωρώ πως στο δεύτερο γύρο είχαμε καταπληκτική πορεία. Ο Άρης είναι μία ομάδα που ζητάει αποτελέσματα και νομίζω ότι τα πήραμε και με το παραπάνω από το δεύτερο μισό της χρονιάς και έπειτα. Στόχος της ομάδας, όταν ήρθα εγώ, ήταν η σωτηρία και όπως βλέπουμε, καταφέραμε πολλά παραπάνω. Πιστεύω ότι ο Άρης είναι μία από τις πιο κερδισμένες ομάδες του πρωταθλήματος».

Όσο για το αν η ευρωπαϊκή έξοδος, που πλέον απέχει ένα βήμα, είναι κάτι που προκαλεί άγχος στην ομάδα, δήλωσε: «Δεν έχουμε άγχος. Πήραμε μία μεγάλη νίκη σήμερα και ο σκοπός μας είναι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι στη συνέχεια και να σημειώσουμε μία ακόμη νίκη, που θα ισοδυναμεί με μία θέση παραπάνω στην κατάταξη».

To Top