Μπαμπαλιούτας στο PRESSARIS: «Με τη βοήθεια του κόσμου μας»!

Μπορεί η απόδοση του Άρη να μην ήταν η καλύτερη, όπως παραδέχθηκε ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας, ωστόσο ο κόσμος του Άρη πήρε άριστα! Ο λίμπερο της ομάδας σχολίασε στο PRESSARIS το θρίαμβο επί του ΠΑΟΚ και χαρακτήρισε την παρουσία των φιλάθλων ως καθοριστικό παράγοντα για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

1,90 πληρώνει ο «άσος» του Άρη κόντρα στον Αστέρα. Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο έμπειρος λίμπερο αναφέρθηκε αρχικά στην εικόνα του παιχνιδιού: «Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι θα είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι σήμερα, το οποίο δεν έμοιαζε σε τίποτα με τους αγώνες της κανονικής περιόδου. Δεν αποδώσαμε όπως θα θέλαμε, αλλά σημασία έχει ότι πήραμε τη νίκη. Η παρουσία του κόσμου ήταν μία σημαντική βοήθεια για εμάς και τον ευχαριστούμε πολύ».

Πλέον ο Άρης θα κυνηγήσει σ’ ένα ματς – τελικό την 5η θέση και το ευρωπαϊκό εισιτήριο, στοιχείο που δίνει αποτελεί πρόκληση, όπως ο ίδιος υποστήριξε: «Αναμφισβήτητα η παρουσία στην Ευρώπη αποτελεί μία πρόκληση για εμάς, ωστόσο αυτό δε μας γεμίζει με άγχος. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στη συνέχεια και σίγουρα η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μας αφήνει ευχαριστημένους».

To Top