Γιάτσης: «Ομάδα και κόσμος θέλουμε νίκη επί του ΠΑΟΚ»

Αντίστροφα μετρούν οι παίκτες του Άρη για το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (20:00), όπου παρόντες στη 12άδα θα είναι και οι Κυριακίδης, Ζέλιτς, χωρίς πάντως να βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο ετοιμότητας.

Η συμμετοχή των δύο παικτών, που προέρχονται από τραυματισμούς, θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή από τον Γιώργο Γιάτση, ο οποίος έκανε ένα λιτό αλλά περιεκτικό σχόλιο ενόψει του ντέρμπι.

«Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και τη νίκη θέλουμε τόσο η ομάδα όσο και ο κόσμος του Άρη», δήλωσε ο προπονητής των «κίτρινων» στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΑΠ.

Από πλευράς ΠΑΟΚ, ο Γιασέρ Ρομέρο επανέρχεται, μετά την απουσία από το ματς με τον Παμβοχαϊκό λόγω γαστρεντερίτιδας. Ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Μέλκας, τόνισε: «Είναι ένα ντέρμπι στο οποίο δεν έχει σημασία η βαθμολογία, αλλά μόνο η νίκη. Έχουμε δύσκολο έργο, γιατί παίζουμε σε ένα δύσκολο γήπεδο, αλλά και γιατί ο Άρης είναι μια καινούργια ομάδα συγκριτικά με αυτή που αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο. Έχουν δείξει καλά στοιχεία και θα προσπαθήσουμε να τον κρατήσουμε χαμηλά σε κάποιους τομείς ώστε να κάνουμε το παιχνίδι μας».

To Top