«Καλώς το… ζαχαρωτό» με εξομολόγηση για την Αγγλία

Ο Γιώργος Κατίδης έζησε μερικές μέρες στο Λίβερπουλ, όπου συμμετείχε στις προπονήσεις της Έβερτον, ο Γιώργος Κατίδης, κυνηγώντας το δικό του προσωπικό όνειρο με τη συμμετοχή στην Πρέμιερ λιγκ. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, εντάχθηκε στον Άρη και πάλι και αφού δέχθηκε τα πειράγματα των συμπαικτών του, εξομολογήθηκε τις εμπειρίες του από την Αγγλία.

Ο Κατίδης επέστρεψε στους κίτρινους, φόρεσε ξανά την κιτρινόμαυρη φόρμα του Άρη, χωρίς να κρύψει ότι είναι… πλουσιότερος σε εικόνες και ποδοσφαιρικές παραστάσεις. Όπως λέγεται, μάλιστα, με το που έκανε την εμφάνισή του στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, τα πειράγματα ξεκίνησαν από τους συμπαίκτες του: «Καλώς το… ζαχαρωτό». Αυτό ήταν το καλωσόρισμα μετά την εμπειρία του στα «ζαχαρωτά», όπως είναι ένα από τα προσωνύμια της Έβερτον.

Οι σχετικοί διάλογοι συνεχίστηκαν και κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, με τον νεαρό να φορά το καλύτερο χαμόγελο, υποδεχόμενος τα αστεία των συμπαικτών του. Η πρόκληση της συμμετοχής σε ένα από τα κορυφαία ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπως είναι η Πρέμιερ λιγκ, «σηκώνει» τέτοια πειράγματα.

Ο Γιώργος Κατίδης, μοιράστηκε τις εντυπώσεις του από την εμπειρία του στην Αγγλία και στο λιμάνι, μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού, μέρος από τις οποίες δημοσιοποίησε ήδη μέσα από το σάιτ του.

«Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα. Δεν τα φανταζόμουν έτσι τα πράγματα, τόσο καλά! Οι ρυθμοί στην Αγγλία είναι πολύ διαφορετικοί από τους δικούς μας. Ήταν μια εμπειρία την οποία θα θυμάμαι για πάντα» είπε χαρακτηριστικά.

Για την γνωριμία με τον προπονητή της Έβερτον είπε: «Γνωρίστηκα με τον κ. Μόγιες με τον οποίο είχα μια ολιγόλεπτη συζήτηση. Με ρώτησε σε ποια θέση μου αρέσει να αγωνίζομαι, ποιο είναι το καλό μου πόδι και τα υπόλοιπα τα συζήτησε με τον μάνατζέρ μου. Τώρα δεν έχουμε παρά να περιμένουμε το καλοκαίρι».

Ο Κατίδης, μπορεί να παρέμεινε μόνο δύο ημέρες στην Εβερτον, ωστόσο:  « Αυτές τις δύο ημέρες στην Αγγλία έμαθα πράγματα και αυτό θα το διαπιστώσετε κι εσείς.».

 

 

 Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top