Γιάτσης: «Προσπαθούμε να λύσουμε τα προβλήματά μας»

Η μέτρια εμφάνιση και η εντός έδρας ήττα από τον υπολογίσιμο Φοίνικα Σύρου προβλημάτισε αλλά δεν πτόησε τον Γιώργο Γιάτση, που μίλησε στο PRESSARIS μετά το άσχημο «ποδαρικό» της ομάδας βόλεϊ του Άρη για το 2012.

«Όταν ένα παιχνίδι λήγει με 3-0 σετ, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι δίκαιο. Οι αντίπαλοι έπαιξαν καλύτερα, αλλά αν έλειπαν κάποια λάθη από την πλευρά μας θα μπορούσαμε να παίρναμε κάτι παραπάνω. Πλησιάσαμε στο σκορ, τόσο στο πρώτο όσο και στο τρίτο σετ, όμως δεν τα καταφέραμε», είπε ο 43χρονος τεχνικός.

Ταυτόχρονα, όμως, αναφέρθηκε στην κακή διαιτησία, που προκάλεσε εκνευρισμό στους παίκτες του με κάποιες «ανάποδες» αποφάσεις: «Έχουμε αρκετά παράπονα από τη διαιτησία, κυρίως όσον αφορά σφυρίγματα στο πρώτο και στο δεύτερο σετ, τα οποία έδωσαν πόντους στην αντίπαλη ομάδα».

Ο τεχνικός του Άρη κατέληξε σχολιάζοντας τη δύσκολη κατάσταση της ομάδας, η οποία παραμένει καθηλωμένη πολύ χαμηλά στη βαθμολογία. Το μήνυμά του, ήταν ρεαλιστικό αλλά και με αποφασιστικότητα: «Από την στιγμή που ήρθα στην ομάδα, έχουμε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα. Αυτά προσπαθούμε να λύσουμε, μέσα από την προσπάθεια και την σκληρή δουλειά. Συνεχίζουμε, μέχρι να τα καταφέρουμε».

To Top