Γιάτσης: “Πρώτη φορά είδα τόσο κόσμο στο γήπεδο του ΠΑΟΚ”

Πάθος και αγωνιστικότητα από τους παίκτες αλλά και για πρώτη φορά τόσο κόσμο στο γήπεδο του ΠΑΟΚ είδε στο χθεσινό παιχνίδι που εξελίχθηκε σε θρίαμβο για τον Άρη, ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ των κίτρινων, Γιώργος Γιάτσης.

Ο προπονητής των κίτρινων μίλησε στο Αθλητικό Μετρόπολις όπου δήλωσε:

Για τη χθεσινή νίκη επί του ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας επεσήμανε: «Ήταν μια καλή νίκη. Εδώ και ένα χρόνο που είμαι στον Άρη καταφέραμε να έχουμε πάθος και αγωνιστικότητα στο σύνολο των παιχνιδιών. Το χθεσινό είχε σημασία, όχι μόνο γιατί ήταν τοπικό ντέρμπι αλλά και βαθμολογικά. Πρώτη φορά είδα τόσο κόσμο στο γήπεδο του ΠΑΟΚ άρα θέλανε και αυτοί το ματς».

Ερωτηθείς για τη δήλωση που έκανε μετά το παιχνίδι πως “εμείς κάναμε το χρέος μας, τώρα είναι η σειρά της διοίκησης” απάντησε: «Δεν είχε σχέση με το οικονομικό, είχε σχέση με τα πειθαρχικά. Ήταν ένα μήνυμα που ήθελα να στείλω. Θέλω η ομάδα να έχει τη δικιά μου φιλοσοφία. Ήταν θέματα εσωτερικά, πειθαρχικά θέματα μέσα στην ομάδα. Έχει λυθεί το θέμα, η διοίκηση κάνει το καλύτερο. Οι παίκτες θα πρέπει να ακούν αυτά που λέω».

Αναφορικά με τη συνέχεια του πρωταθλήματος είπε: «Τώρα θα πάμε στη Λαμία. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, έχουμε ξεκινήσει την ανάλυση και ασχολούμαστε πολλές ώρες. Μας βοηθάει να είμαστε μέσα στο παιχνίδι» και συμπλήρωσε: «Προσπαθώ να έχω επικοινωνία με τους παίκτες μου. Παρότι είναι επαγγελματίες, δεν είναι πολύ εύκολο να κρατήσουν την τακτική. Κάτι που δεν έγινε με τον Ολυμπιακό που είχαμε 2 κορυφαία σετ, αλλά μετά δεν εφαρμόσαμε την τακτική και δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε έναν βαθμό».

To Top