Γιάτσης: «Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία»

Ο Άρης έπαθε «μπλακ άουτ» στην Αλεξανδρούπολη και έχασε μια σπουδαία ευκαιρία για μια πολύτιμη νίκη, όπως τόνισε ο Γιώργος Γιάτσης, μετά την ήττα της ομάδας του στο τάι μπρέικ.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αγωνιζόταν από το τρίτο σετ με τον 17χρονο Καβαρατζή αντί του Γκονζάλες (προσγειώθηκε άσχημα στον κερδισμένο τελευταίο πόντο του δεύτερου σετ και διακομίστηκε στο νοσοκομείο με βαρύ διάστρεμμα), αλλά οι «κίτρινοι» δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την συγκυρία, έχοντας άλλωστε τα δικά τους προβλήματα, αφού ο Κυριακίδης έπαιξε λίγο όντας ανέτοιμος και ο Ζέλιτς έμεινε ξανά εκτός αποστολής.

Σχολιάζοντας το άδοξο φινάλε της αναμέτρησης, ο τεχνικός του Άρη είπε: «Είχαμε μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε, αφού ήμασταν μπροστά με 2-1 σετ και ήταν νοκ άουτ ο Γκονζάλες, αλλά πάθαμε μπλακ άουτ και φάνηκε ότι ο Εθνικός το ήθελε πιο πολύ από εμάς».

Από πλευράς των γηπεδούχων, οι οποίοι πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη μετά από επτά αγωνιστικές, ο προπονητής Γιάννης Ανδρεάδης τόνισε: «Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο δεν μπορεί να γίνει κριτική στο τεχνικό κομμάτι. Κρίθηκε στο πάθος, στο ποιος το ήθελε περισσότερο. Ήταν μεγάλο το πλήγμα με την απώλεια του Γκονζάλες, αλλά είμαι ικανοποιημένος από τον Καβαρατζή. Είχαμε πολλά προβλήματα με ιώσεις, δεν δουλέψαμε καλά όλη την εβδομάδα, βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο, αλλά εκεί οι παίκτες μου ξύπνησαν και πήραμε μια μεγάλη νίκη».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top