Γιάτσης: “Όσο πιο ψηλά γίνεται και στο κύπελλο”

Την πρόκρισή του στην προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας θέλει να πάρει αύριο (20.00) στο κλειστό της ΜΕΝΤ κόντρα στην ομάδα της Τούμπας ο Άρης, γιατί όπως δήλωσε και ο τεχνικός των κίτρινων, Γιώργος Γιάτσης στόχος είναι να φτάσει η ομάδα όσο το δυνατόν ψηλότερα στον συγκεκριμένο θεσμό.

Οι «κίτρινοι» αναμένεται να παραταχθούν πλήρεις, με μοναδικό απόντα τον Θοδωρή Μποζίδη, ο οποίος έχει πρόβλημα στη μέση του. «Το Κύπελλο ως θεσμός μας ενδιαφέρει και θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται», αρκέστηκε να σχολιάσει ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Γιάτσης.

Για τη ΜΕΝΤ το παιχνίδι είναι γιορτή όπως τόνισε και ο Σπύρος Γκολίτσης, τεχνικός της τουμπιώτικης ομάδας. “Για μας είναι ένας αγώνας γιορτή, ένα παιχνίδι στο οποίο θα έχουμε στο γήπεδο όλα τα παιδιά των ακαδημιών και τους γονείς τους, προκειμένου να απολαύσουν βόλεϊ υψηλού επιπέδου. Υπάρχει μεγάλη χαρά σε όλους μας γιατί πλέον η ΜΕΝΤ είναι σε θέση να φιλοξενεί ομάδες από τη μεγάλη κατηγορία κι ελπίζουμε ότι στο άμεσο μέλλον θα ζήσουμε ανάλογες στιγμές. Το μεγάλο φαβορί είναι σίγουρα ο ΑΡΗΣ, αλλά εμείς είμαστε μια ομάδα με ταλέντο, η οποία δουλεύει σκληρά καθημερινά και μπαίνει πάντα στο γήπεδο για να κερδίσει. Θα παλέψουμε κάθε πόντο, κάθε σετ κι αν χάσουμε θα έχουμε πέσει μαχόμενοι”.

 

To Top