Απορίες Κατσαβάκη για τις αποχωρήσεις παικτών…

Την απορία του για τις αποχωρήσεις παικτών που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τον Άρη εξέφρασε ο πρώην τεχνικός των κίτρινων, Μάκης Κατσαβάκης, υπογραμμίζοντας πως η προσθήκη των Ζαραδούκα, Τάτου σαφώς και βελτιώνει την ομάδα.

Ο Μάκης Κατσαβάκης μίλησε στο “Αθλητικό Μετρόπολις” και τόνισε πως “με τις προσθήκες που έγιναν στην ομάδα περίμενα μία καλύτερη εικόνα απέναντι σε μια ψυχωμένη ομάδα, την Κέρκυρα. Ο Τάτος και ο Ζαραδούκας είναι καλοί παίκτες και θα βοηθήσουν αλλά θα χρειαστούν χρόνο. Κάθε ματς είναι πολύ σημαντικό. Ο Άρης αιφνιδιάστηκε από τα γρήγορα γκολ της Κέρκυρας, αλλά αντέδρασε στο τέλος αρκετά καλό, παρόλο που έμεινε με δέκα παίκτες και τουλάχιστον μπόρεσε να πάρει έστω τον βαθμό”, ενώ για την παρουσία των τριών δανεικών από τον Ολυμπιακό είπε: “Με την προσθήκη τον παιδιών αυτών βελτιώνεται η ομάδα, αλλά η βαθμολογία δεν αφήνει πολλά περιθώρια. Πρέπει να βρεθεί ο τρόπος να ξεφύγει η ομάδα από αυτό το βαθμολογικό άγχος. Δεν καταλαβαίνω όμως τον λόγο να απομακρυνθούν από τον Άρη ο Καπετάνος, ο Παντίδος και ο Γκέσιος, γιατί ενδεχομένως αυτό τον καιρό και όπως σε όλες τις ομάδες έρχονται οι τραυματισμοί, οι κάρτες και θα πρέπει να υπάρχουν και καλές εναλλακτικές”.

Ρωτήθηκε για το ότι στους κίτρινους επικρατεί γκρίνια και αμφισβήτηση και πόσο αυτό το σκηνικό επηρεάζει τους προπονητές και απάντησε ότι “με την δική μου περίπτωση είχα τονίσει ότι εγώ έκανα την προσπάθειά μου και ήξερα σε τι κινδύνους θα έμπαινα. Δεν κατάλαβα ποτέ όμως γιατί δέχεσαι τόσο εσωτερικό πόλεμο από ορισμένους ανθρώπους. Στο τέλος, ορισμένοι θα προσπαθούν να αποδείξουν ότι είναι αθώοι και δεν θα μπορούν. Ο προπονητής πρέπει να στηριχθεί από την διοίκηση με όποια συν και πλην έχει. Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει το θέμα με τους προπονητές. Εδώ και μια πενταετία γίνεται ένας εξευτελισμός του θεσμού του προπονητή”.

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είπε ότι “θα πρέπει να είναι ήρεμη η ομάδα αυτό, και να μην δημιουργούνται φανατισμοί στα παιδιά. Άλλο να αγωνιστούν με πολύ πάθος και άλλο να δημιουργηθούν ακραίες καταστάσεις που θα οδηγήσουν σε κάρτες. Πιστεύω πως αν ο Άρης έχει σύμμαχο την τύχη θα μπορέσει να κερδίσει το παιχνίδι”.

 

To Top