Προτεραιότητα σε Έλληνα, σενάρια με τα… γνωστά ονόματα, όλα ανοιχτά!

Η αποχώρηση του Λούκας Αλκαράθ δρομολόγησε ραγδαίες εξελίξεις. Αυτή τη στιγμή, ενόψει του διοικητικού συμβουλίου της Τετάρτης και με δεδομένη την πρόθεση να υπάρξει Έλληνας προπονητής στον πάγκο του Άρη, η προπονητολογία κινείται στα… γνωστά ονόματα των τεχνικών που είναι χωρίς ομάδα. Το γνωστό “έργο” κάθε φορά.

Τα πρώτα ονόματα που έχουν αρχίσει να προκύπτουν ως εν δυνάμει υποψήφια για τη διάδοχη κατάσταση στον Άρη είναι αυτά του Τάκη Λεμονή, του Νίκου Κωστένογλου, ενώ στο προσκήνιο βρέθηκε και το όνομα του Γκιγέρμο Όγιος, ο οποίος αν και δεν είναι Έλληνας γνωρίζει την ελληνική, αλλά και κιτρινόμαυρη πραγματικότητα και είναι ελεύθερος. Βέβαια, απουσιάζει ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα από την Ελλάδα…

Από κει και πέρα ακούστηκαν κι άλλα ονόματα (π.χ. Φοιρός, Στράντζαλης) που δεν έχουν ουσιαστική βάση, αλλά κι ένα σενάριο που μοιάζει το πιο ακραίο κι αφορά την περίπτωση του Ντούσαν Μπάγεβιτς, που έχει αποχωρήσει από τον Ατρόμητο!

Είναι συνηθισμένο φαινόμενο να ρίχνονται όλα τα ονόματα στη… φόρα, τέτοιες στιγμές.

Τα λεπτά σημεία της υπόθεσης που θα καθορίσουν την τελική απόφαση είναι:

1. Το οικονομικό σε μια εποχή, όπου ο Άρης έχει αντικειμενικό πρόβλημα.

2. Το κατά πόσο θα υπάρξει αποδοχή της πρότασης από κάποιον υποψήφιο για τον πάγκο του Άρη. Με απλά λόγια εάν θα δεχθεί να αναλάβει τους κίτρινους

3. Να γνωρίζει άριστα την ελληνική πραγματικότητα. Πειράματα τύπου Πρόμπιερζ και Αλκαράθ αποδεικνύονται (επικεικώς) προβληματικά!

Όλα τα ονόματα θα τεθούν υπόψιν του διοικητικού συμβουλίου την Τετάρτη, θα ζυγιστούν τα δεδομένα και αφού παρθούν οριστικές αποφάσεις θα γίνουν οι τελικές κινήσεις με βάσει τα παραπάνω.

Τις προπονήσεις της ομάδας αναλαμβάνει ο Γιάννης Μιχαλήτσος, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να είναι όχι μόνο στον πάγκο για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και στη συνέχεια! Είναι κι αυτή μια πολύ πιθανή εξέλιξη.

Όλα είναι ανοιχτά αυτήν τη στιγμή…

To Top