ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γιαννάκης: “Δεν είναι αυτό το πρόσωπο μας, θα είμαστε καλύτεροι στο επόμενο”

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης τόνισε μετά τον αγώνα πως δεν είναι η σημερινή εικόνα η πραγματική του Άρη και υποσχέθηκε καλύτερη εμφάνιση στον ημιτελικό Κυπέλλου την προσεχή Κυριακή.

Ο τεχνικός του Άρη επεσήμανε: “Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, βρέθηκε σε πολύ καλή βραδιά. Εμείς ενώ ξεκινήαμε καλά, χάσαμε εύκολα καλάθια, δημιουργήθηκε νευρικότητα, ο Ολυμπιακός έπαιξε με σταθερή προσπάθεια και ποσοστό στα τρίποντα και αυτό τον βοήθησε να έχει αυτοπεποίθηση και σκορ. Στο δεύτερο δεκάλεπο ήμασταν πολύ κακοί, στο τρίτο κάναμε κάποια πράγματα, αλλά δεν καταφέραμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και δεν είμαστε η ομάδα με τον ίδιο χρόνο δουλειάς του Ολυμπιακού, που έχει παιδιά που παίζουν πολύ χρόνο μαζί, κάτι που αποτελεί αβαντάζ για μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Δεν είναι αυτό το πρόσωπό μας. Στο επόμενο μεταξύ μας παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι, για να ευχαριστηθεί ο κόσμος και ένα πιο ανταγωνιστικό παιχνίδι. Συγχαρητήρια και πάλι στον Ολυμπιακό, συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις μας κέρδισε δίκαια και εύκολα. Περιμένουμε με αγωνία το επόμενο παιχνίδι μας αλλά και αυτό με τη Τέλεκομ Μπον που προηγείται και είναι πολύ σημαντικό για μας”.

Ρωτήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι με τον Φλιώνη σε ρόλο πλέι μέικερ λειτουργεί καλύτερα ο Άρης σαν ομάδα και απάντησε: “Όλα τα παιδιά θέλουν να δείξουν, είναι κίνητρο να παίζουν με τον Ολυμπιακό και είναι φυσιολογικό αυτό να σε οδηγεί σε προσπάθειες που δεν έχουν τη συγκέντρωση που απαιτείται. Αυτό τιμωρείται. Τον Δημήτρη (Φλιώνη) θέλουμε να τον δούμε όσο το δυνατόν περισσότερο στο γήπεδο, να (τον βοηθήσουμε να) αποκτήσει αυτό που θέλουμε για να κατευθύνει το μέλλον της ομάδας μας. Επαναλαμβάνω όμως ότι δεν είναι η σημερινή η πραγματική εικόνα μας…”.

To Top