Γιαννάκης στο PRESSARIS: “Μεγάλη νίκη, αλλά δεν πετάμε στα σύννεφα…”

“Το φετινό ταξίδι ξεκίνησε στην ίδια στάση που σταμάτησε το περσινό. Και το βιβλίο της ομάδας έγραψε μια εντυπωσιακή νικη με 2-3 μέσα στην αήττητη έδρα του Ολυμπιακού για 1500 περίπου μέρες… Χρόνια πολλά Ελλάδα, χρόνια σας πολλά Έλληνες”…

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Με αυτό το σχόλιο ο Γιάννης Γιαννάκης, αρχηγός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Άρη αναφέρθηκε στην μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακο΄θ.

Μιλώντας στο PRESSARIS λίγο μετά σχολίασε: «Όταν παίζεις με αντίπαλο τον Ολυμπιακό λίγες ομάδες μπορούν να πουν ότι είναι φαβορί απέναντί του. Eμείς παίζουμε πάντα για να κερδίσουμε. Σίγουρα ο Ολυμπιακός ήταν σε κακή μέρα πράγμα που εκμεταλλευτήκαμε στο έπακρο. Είναι χαρακτηριστικό ότι το πρώτο σετ το κατακτήσαμε με 25-11, κάτι που δεν είναι και πολύ συνηθισμένο. Το κλειδί της νίκης είναι ότι είμαστε ομάδα. Καμία παίκτρια δεν ξεχωρίζει μέσα στο σύνολο ενώ και ο προπονητής μας κατάφερε να διαχειριστεί άριστα το παιχνίδι. Στο παιχνίδι είχαμε περισσότερα μπλοκ και άσους από τον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω πόσες ομάδες το έχουν καταφέρει αυτό στο Ρέντη».

Για την δυσκολία του αγώνα είπε: “Ο Ολυμπιακός είχε να χάσει στην έδρα του 1500 μέρες. Σίγουρα ο Άρης δεν είναι το φαβορί αλλά δείξαμε ότι μπορούμε να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό. Είναι μια μεγάλη νίκη σίγουρα όμως δεν πετάμε στα σύννεφα καθώς έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας».

Επίσης στάθηκε και στην παρουσία της Μοντάνιο: «Σε πολλές προπονήσεις που την βλέπουμε δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι η Μαντελάιν είναι μαζί μας. Είναι η καλύτερη παίκτρια που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα. Πρέπει να πούμε όμως ότι δεν ήταν μόνη της καθώς όλες οι παίκτριες έκαναν μια καλή εμφάνιση ιδιαίτερα στο τάι μπρέικ. »

To Top